ПРАВОВА ОСВІТА


15.02.2016
 

 Про відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів (27-а річниця остаточного виводу радянських військ з Афганістану)

Корея, Сирія, Чехословаччина, В’єтнам. Це ще не повний список країн, де свій військовий обов’язок виконували українські хлопці. Та найбільше наших співвітчизників пройшло дорогами Афганістану. Сьогодні Дніпропетровщина вшановує пам’ять воїнів, які так і не повернулися з полів бою на чужині. З повагою, захопленням мужністю та сльозами на очах. 

27 років тому завершилося виведення радянських військ із Афганістану. Цього дня в Україні відзначають День учасників бойових дій на території інших держав.
У Дніпропетровську загиблих вшановували біля монумента «Вибух пам’яті».

Біля пам’ятника зібралися рідні загиблих.Квіти до пам’ятника поклали представники обласної та міської влади,рідні та близькі загиблих хлопців.Вони не могли стримати сліз. 


Квіти пам’яті поклали й представники громадськості та небайдужі містяни. Бажаючих вшанувати пам’ять героїв було так багато, що вони устелили квітами все підніжжя монумента.


Біля пам’ятника грав військовий духовий оркестр. На честь річниці парадним розрахунком пройшли військові підрозділи Дніпропетровського гарнізону. Для молодих військових військові-інтернаціоналісти - приклад мужності та доблесті.


Лише дорогами Афганістану пройшли понад 13 тисяч мешканців Дніпропетровщини.Зараз в області мешкає 10,5 тис. учасників бойових дій на території інших держав. Більшість з них воювали в Афганістані.


















25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su