ПРАВОВА ОСВІТА


10.05.2016



"Подвиг не має забуття!"

9 травня 2016 року в Амур-Нижньодніпровському районі відбулось покладання квітів пам’яті до меморіальних об’єктів району, братських могил учнями загальноосвітніх навчальних закладів району з нагоди 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Біля військового поховання у сквері Т.Г. Шевченка по вул. Передовій відбувся урочистий мітинг «Подвиг не має забуття!» за участю ветеранів війни, учасників антитерористичної операції, керівництва району. У заході взяли участь депутати міської та районної у місті рад, представники районного військового комісаріату, члени районної Ради ветеранів війни та праці.

Зі словами привітання до ветеранів та мешканців району звернувся голова Амур-Нижньодніпровської районної у місті Дніпропетровську ради Олексій Пермяков: «Шановні земляки, дорогі амурчани! Щиро вітаю Вас з величним святом – 71-ю річницею Перемоги! В історії кожного народу є події, про які не можна забувати. Однією з таких подій є День Перемоги. Всіх нас єднає почуття гордості за великий подвиг нашого старшого покоління, яке відстояло свободу рідної землі та виховало нові покоління. Стійкість, мужність і самовідданість ветеранів на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків. Ми повинні пам’ятати свою історію. Той народ, який не пам’ятає минулого, не може мати майбутнього. Від усієї душі бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, достатку і злагоди в родині, миру на довгі роки…». До слова запросили лідера ВГО «Громадська сила» Загіда Краснова, який звернувся до ветеранів зі словами вдячності за Перемогу: «… низький вам уклін, шановні ветерани та щира подяка за ваш подвиг». Слово взяв ветеран Григорій Васильович Таран, який від імені ветеранів району подякував керівництву району за постійну увагу, за турботу про ветеранів та допомогу.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Честь і шана живим! Вічна слава загиблим!

Вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Будинок творчості дітей та юнацтва» Дніпропетровської міської ради і районний хор ветеранів війни та праці «Амурчани» подарували учасникам свята яскраві хореографічні постановки та виконали пісні фронтових часів. Це створило незабутню атмосферу справжнього свята.

По закінченню урочистої частини, голова районної у місті ради Олексій Пермяков запросив ветеранів та мешканців району скуштувати справжньої солдатської каші. На традиційне свято з «польовою кухнею» зібралось близько 800 мешканців району.

















































































25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su