ПРАВОВА ОСВІТА


02.06.2016



Про заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Традиційно, до Міжнародного дня захисту дітей в Амур-Нижньодніпровському районі проводиться чимало різноманітних культурно-масових заходів.

Вихованці закладів соціальної реабілітації району приймали поздоровлення та подарунки від керівництва районної у місті ради.

На базі 16 загальноосвітніх навчальних закладів району у пристосованих дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням проведено різноманітні тематичні заходи, в яких діти із великим задоволенням взяли участь.
Під час занять з дітьми, в ігровій формі, обговорювались питання прав та обов`язків дітей та здорового способу життя.




Управлінням-службою у справах дітей районної у місті ради для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, під опікою та піклуванням, організовано відвідування вистави Дніпропетровського Державного Цирку.




Для дітей льготних категорій району та вихованців центру «Барвінок» проводиться конкурс малюнків, переможці якого нагороджені грамотами та відзначені подяками.





Сектором з питань сім’ї, молоді та спорту районної у місті ради для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей організовано відвідування сеансу 3-Д мультфільму у кінотеатрі «Правда-кіно».




На базі спортивного клубу «Фалькон» відбувся традиційний турнір з греблі на байдарках та каное «Амурські соколи», метою якого є пропаганда здорового способу життя та сприяння розвитку дозвілля молоді.








На базі комунального закладу освіти «Спеціалізована школа № 55 інформаційно-технологічного профілю» Дніпропетровської міської ради проведено змагання з легкої атлетики серед дітей та підлітків району. Заступник голови Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Владислав Алексєєв нагородив кубками й медалями перможців-учасників турніру «Амурські соколи» та змагань з легкої атлетики.










Для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді районної у місті ради, організовано відвідування вистави у Дніпропетровському академічному українському драматичному театрі культури ім. Т.Г. Шевченка.

На базі пологового стаціонару міської клінічної лікарні № 9 –
за участю заступника голови Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Андрія Борисенка, організовано привітання матусь з народженням дитини та поздоровлення дітей, які залишилися без батьківського піклування та знаходяться на стаціонарному лікуванні в міській дитячій клінічній лікарні № 1.




Також, до Міжнародного дня захисту дітей спеціалісти центру привітали на дому неповнолітню матусю та вручили пам`ятний подарунок.



Вітальну програму з нагоди свята приготували й вихованці позашкільних навчальних закладів району. У комунальному позашкільному навчальному закладі  «Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Дніпропетровської міської ради відбулось районне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей..










«Світ дитинства наш чудовий – творчий, світлий, кольоровий» - під такою назвою у  приміщенні районнного Будинку творчості дітей та юнацтва відбулась церемонія нагородження обдарованої молоді та  концерт до Міжнародного дня захисту дітей. Глядачам – учням  СШ №№44, 8 та батькам вихованців дарували своє мистецтво театр естради «Посмішка», циркова студія «Фієста», ляльковий театр «Фантазери», вокальна студія «Хіт-конвеєр», студія естрадного вокалу «Індіго», зразковий хореографічний ансамбль «Асорті», театральна студія «Кредо», ансамбль спортивного бального танцю «Астра». Гумор, яскраві номери, безтурботний дитячий сміх наповнювали глядацьку залу.




У бібліотеках-філіалах району до Міжнародного дня захисту дітей проведено свято «Тут живе дитинство», організовано виставки поробок «Умілі рученята» та ін.




25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su