ПРАВОВА ОСВІТА


02.03.2017



Пожежні-рятувальники роз'яснили городянам небезпеки підозрілих предметів.

З метою запобігання надзвичайних ситуацій при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів, 1 березня пожежні-рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області спільно з представниками поліції провели рейд у місцях із масовим перебуванням людей, під час якого проводили профілактичні бесіди на тему: «Вибухонебезпечні і підозрілі предмети». Захід проводили в торгівельних центрах Центрального району міста Дніпро.


Фахівці ДСНС нагадали правила поведінки у разі виявлення підозрілих предметів, які ознаки їх, як себе вести якщо стався вибух та розповіли алгоритм дій при їх виявленні. При проведені роз’яснювальної роботи фахівці ДСНС нагадали номер виклику служби з надзвичайних ситуацій “101”, роз'яснили, що небезпечні знахідки, це не лише ”лимонка”, а може виявитися книга на вулиці чи невідомий пакет, коробка. Городяни були здивовані такій інформації та уточнювали характерні ознаки вибухонебезпечних предметів.


Метою даного заходу було попередження виникнення різного виду надзвичайних ситуацій, запобігання загибелі та травматизму у людей  у разі виявлення підозрілих і вибухонебезпечних пристроїв. Всім охочим вогнеборці вручили листівки з корисною інформацією на теми знахідок.



Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у
Дніпропетровській області




07.03.2017
Вітання голови районної у місті ради з Міжнародним жіночим днем
Просмотров: 16
 
06.03.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: небезпека виявлення підозрілих вибухових предметів та застерігає
Просмотров: 5
 
02.03.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: пожежні-рятувальники провели тактичне навчання на базі заводу "AXOR Industry"
Просмотров: 19
 
02.03.2017
Про свято "Весну зустрічаємо! Жінок вітаємо!" для підопічних терцентру
Просмотров: 22
 
02.03.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує
Просмотров: 13
 
01.03.2017
Про скликання позачергової 11-ї сесії Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради VII скликання
Просмотров: 23
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su