ПРАВОВА ОСВІТА


02.06.2017



Про відзначення Дня захисту дітей

1 червня відзначається День захисту дітей. Це одна з найстаріших дат, яку дружно відзначає весь світ. У 1949 році в Парижі відбувся конгрес жінок, на якому прозвучало гасло про постійну боротьбу за забезпечення міцного миру як головної гарантії щастя і благополуччя дітей. Свято відзначається дискусіями і лекціями про права і захист дітей, що акцентують увагу громадськості на дитячих правах, проблемах дітей і формуванні гармонійної особистості.

В цей день проводяться різноманітні масові культурні, розважальні заходи, спортивні змагання. Проводяться конкурси, концерти для дітей і батьків.

В Амур-Нижньодніпровському районі, напередодні прекрасного свята радості та надії, проведено конкурс малюнків та плакатів «Мрія дитини – щаслива сім’я» серед вихованців комунального закладу соціального захисту центру соціально-психологічної реабілітації для дітей «Барвінок», учнів навчальних закладів району. Діти, які взяли участь у конкурсі, нагороджені подяками та подарунками.

Голова районної у місті ради Олексій Пермяков привітав зі святом вихованців комунального закладу соціального захисту центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Барвінок» та побажав хлопчикам та дівчаткам рости здоровими, здійснення мрій і сподівань. Діти отримали до свята подарунки.




Організація Товариства Червоного Хреста України привітала вихованців обласного комунального закладу «Будинок дитини № 2».




Діти пільгових категорій району  відвідали кінотеатр «Правда-кіно», де переглянули мультиплікаційний фільм у форматі 3-D «Спарк – герой Всесвіту». Дітям дуже сподобалася подорож та пригоди мавпеняти Спарка. Як і у всіх мультиках та казках Добро перемагає Зло завдяки спільній цілі.


Діти дізнавались секрети Всесвіту у Дніпровському планетарії.

Відвідали Дніпровський цирк у супроводженні управління-служби у справах дітей районної у місті ради.






Переглянули виставу у молодіжному театрі.




Отримали масу задоволення у розважальному центрі «Дитяча планета».


Цікавим для дітей району стало проходження квесту «Подорожуємо Європою».

Традиційно, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей,  спеціалісти центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, привітали матусь з народженням дитини на базі пологового стаціонару комунального закладу «Дніпропетровська міська клінічна лікарня № 9» Дніпропетровської обласної ради». Спільно з представниками вищого професійного училища № 55 проведено захід для дітей, які залишилися без батьківського піклування та знаходяться на стаціонарному лікуванні в комунального закладу «Дніпропетровська міська дитяча клінічна лікарня № 1» Дніпропетровської обласної ради».


1 червня 2017 року у Молодіжному парку дозвілля та відпочинку «Новокодацький» відбулося свято до Дня захисту дітей. Діти та батьки Амур-Нижньодніпровського району мали можливість переглянути виставку дитячих малюнків та малюнків на асфальті. Відвідали святковий концерт, спробували себе у майстер-класах, проїхались на атракціонах та скуштували смачного морозива. Родина Сумських та родина Шипунових взяли участь у конкурсі «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Під час конкурсу родини ходили на лижах, стрибали через перепони, створювали творчі малюнки, відгадували загадки та стрибали з кола й перетягували канат. Кожна родина демонструвала єдність, повагу та підтримку. За підсумками участі у конкурсі родини нагороджені грамотами та подарунками.








На спортивній базі «Фалькон» проведено турнір з греблі на байдарках та каное «Амурські соколи-15». В турнірі взяли участь діти в 6 вікових категоріях з різних міст Дніпропетровської області та кількох міст інших областей. Діти змагались в 2-х дистанціях (200 м. та 500 м.) в запливах на каное та байдарках в індивідуальних запливах серед хлопчиків та дівчаток окремо, та в командному запливі окремо. Голова Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Олексій Пермяков висловив слова подяки та підтримки дітям-учасникам, привітав переможців з успішним завершенням стартів. Вручив переможцям медалі Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради за I, II, III місця, а командам-переможцям - кубки.










У філіалах-бібліотеках району проведено найяскравіше свято «Солодкий смак дитинства». Діти отримали велике задоволення від участі у літературному ранку «В країні сонячного дитинства», святі-дозвіллі «Миру і щастя всім дітям на світі», ранку «Дітям Землі усміхається сонечко», а також різноманітних конкурсів.




02.06.2017
Про відзначення Дня захисту дітей
Просмотров: 5
 
23.05.2017
Центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді районної у місті ради інформує: патронат над дитиною
Просмотров: 27
 
23.05.2017
Про скликання позачергової 12-ї сесії Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради VII скликання
Просмотров: 21
 
23.05.2017
Про заходи до 156-ї річниці перепоховання Т.Г. Шевченка
Просмотров: 22
 
22.05.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: небезпека виявлення підозрілих вибухових предметів
Просмотров: 18
 
22.05.2017
Звернення керівництва Дніпровського міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області до батьків
Просмотров: 18
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su