ПРАВОВА ОСВІТА


12.06.2012



Підведено підсумки конкурсу «Чистий двір»


З 20 квітня по 25 травня 2012 року в Амур-Нижньодніпровському районі за ініціативою і за участю депутатів від Партії регіонів проведено конкурс «Чистий двір».
Відповідно до Положення конкурс проходив в трьох номінаціях:
•    «Двір зразкового утримання»;
•     «Краща прибудинкова  територія»;
•     «Краще шкільне подвір’я».

В конкурсі прийняло участь  7 дворів, 11 прибудинкових територій, 9 шкіл району.
До першого етапу конкурсу в районі проведено  ряд заходів щодо інформування мешканців: публікація інформації про проведення конкурсу в місцевих ЗМІ, розміщення афіш, збір заявок на участь.
Не простими були відбір номінантів і визначення переможців.
Вивчивши всі надані матеріали комісія, до якої увійшли депутати Дніпропетровської міської ради  Попов В.А. і Цибук А.М., депутати районної у місті ради Ганноченко О.А. і Заволока Б.В., визначила призерів районного туру конкурсу.
Переможцями номінації «Двір зразкового утримання» став Восков Віктор Володимирович, який зі своєю родиною проживає за адресою: вул. Вітряна,151. На їх подвір’ї все зроблено дбайливими руками господарів: господарські будівлі, утеплення будинку, облаштування доріжок, в ідеальному порядку утримуються квітники та городина.




В номінації «Краща прибудинкова територія»  перемогли мешканці корпусу №4, будинку №2 по вул. Дементьєва.
Шлях до їх перемоги був довгим, але результативним. В облаштуванні свого будинку та подвір’я мешканці зробили все можливе: цілодобове відеоспостереження, антивандальні вхідні двері, освітлення двору та під’їздів з датчиками руху, дитячий майданчик, лічильники тепла, гарні квітники та багато дерев.
 
Приз у номінації  «Краще шкільне подвір’я» в чесному змаганні одержала спеціалізована школа  № 115 (вул. Передова, 427).
Учнів цього закладу зустрічає затишний березовій гай і десятки інших різноманітних  дерев, дивують буйністю кольорів квітники, дарує прохолоду великий фонтан, який оточений запашними розами.
Для активного дозвілля школярів об лаштовані спортивний майданчик з футбольним і баскетбольним полями,  біговою доріжкою і легкоатлетичними  спорудами.
  







25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su