ПРАВОВА ОСВІТА


15.03.2013



Поздоровлення працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з професійним святом керівництвом Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради


Напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України, що відзначається щорічно у третю неділю березня, у приміщенні Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради проведено поздоровлення голови районної у місті ради Ганноченком О.А. колективів житлово-комунальних підприємств району.
Колективам комунальних житлово-експлуатаційних підприємств району, шостої дільниці водопостачання комунального підприємства «Дніпроводоканал», Амур-Нижньодніпровського теплового району міського комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» та комунального підприємства «Коменергосервіс» вручено Листи подяки голови районної у місті ради:
«Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Щодня кожен мешканець району спостерігає за результатами  вашої роботи. І від того, наскільки професійно, з любов’ю та відповідальністю ви ставитесь до виконання своїх професійних обов’язків, залежить чистота і порядок в районі та  місті, настрій та добробут дніпропетровчан.
Вода і світло, газ і тепло, дороги і ліфти, парки і сквери, десятки побутових послуг – це те, що робить життя людини
у великому місті комфортним. Тож доля вам випала життєдайна – дарувати людям спокій і благополуччя. Слова вдячності земляків є нагородою вам за роботу.
Напередодні вашого професійного свята дякую вам за вміння та бажання зробити життя амурчан кращим.
Впевнений, що ви з розумінням і відповідальністю ставитесь до необхідності постійно удосконалювати роботу житлово-комунального господарства та забезпечувати високий та якісний рівень надання послуг населенню.
Нехай ваша улюблена професія приносить радість людям і викликає у них задоволення.
Здоров’я, родинного щастя, успіхів і натхнення, гарного весняного настрою!»





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su