ПРАВОВА ОСВІТА


31.05.2013



Міжнародний День захисту дітей


Сьогодні, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей, в Амур-Нижньодніпровському районі на дитячому майданчику по пр. Воронцова, 7, центральною дитячою міською бібліотекою проведено свято «Йде по планеті свято дітей».

З привітань маленьких громадян району та всіх присутніх розпочалося районне свято. Керуючий справами виконкому районної у місті ради Петренко Н.Л. побажала батькам здоров’я та щоб кожне дитя завжди було оточено любов'ю і турботою.
З теплими словами до дітей та батьків звернувся і Кліменко Б.В., помічник народного депутата України Циркіна І.М.
У програмі заходу для дітей – вручення грамот кращим активним читачам бібліотеки, ігри, конкурси, вікторини, виступи дитячих творчих колективів районного будинку творчості. Усі учасники заходу отримали призи та подарунки. По закінченню заходу - морозиво.














Також, для дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, що виховуються в малозабезпечених сім’ях, працівниками Товариства Червоного Хреста Амур-Нижньодніпровського району організовано перегляд святкової вистави у Дніпропетровському державному цирку. Хлопчики та дівчатка мали можливість прокотитись на конику, а ті, що по сміліше – політати з парашутом. За підтримки депутата Дніпропетровської міської ради Попова А.В. діткам вручено солодкі подарунки.











Для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей організовано перегляд мультиплікаційного фільму у форматі 3D в кінотеатрі «Правда-кино» з врученням солодких подарунків.


>В цей день, в інфекційному відділенні для дітей раннього віку комунального закладу «Дніпропетровська міська дитяча клінічна лікарня
№ 1» Дніпропетровської обласної ради відбулось поздоровлення спеціалістами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді районної у місті ради та волонтерами вищого професійного училища № 55 м. Дніпропетровська дітей,  які залишилися без батьківського піклування.








З 31 травня по 1 червня на базі спортивного клубу «Фалькон» проведено відкрите спортивне свято «Амурські Соколи-9», яке включало: греблю на байдарках та каное, міні-футбол, гирьовий спорт, пляжний волейбол, настільний теніс та бокс. 
Ці змагання традиційні і проходять вже вдев’яте.  В програму спортивного свята входили змагання з греблі на байдарках і каное, каное-поло, міні-футболу, пляжного волейболу, настільного тенісу. В змаганнях взяли участь команди міста Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Енергодара всього біля 150 учасників. Переможці та призери змагань були нагороджені  кубками, медалями та цінними подарунками.
Справжньою прикрасою свята став виступ боксерів СК «Фалькон» на відкритому ринзі (тренер Лядцкий В.С.).
Організатори та почесні гості спортивного свята «Амурські соколи - 9»: керівник СК «Фалькон» - Задрановський Ю.Я., тренер СК «Фалькон» - Задрановська О.К., головний суддя змагань – Крохмаль С.В., настоятель храму Святого Духа Української православної церкви – отець Ярослав.

















01 червня в приміщенні комунального закладу соціального захисту притулку для дітей «Барвінок» Дніпропетровської міської ради  проведено поздоровлення та вручення солодких подарунків керівництвом району та управлінням-службою у справах дітей районної у місті ради вихованцям дитячого закладу.











25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su