ПРАВОВА ОСВІТА


17.06.2013



В Амур-Нижньодніпровському районі пройшов суботник

У суботу, 15 червня, на набережній по вул. Шолохова та набережній по вул. Маршала Малиновського відбулись чергові суботники, в яких взяли участь працівники управлінь, відділів та служб району, працівники шкіл, дитячих садків, самі учні загальноосвітніх закладів району та працівники КЖЕПів району. Його проведенню не завадили навіть не зовсім сприятливі погодні умови. Орієнтовна кількість людей, задіяних під час суботнику, більше 500 чоловік, використано 4 одиниці автотранспорту, площа упорядкованих територій – 40 га, площа нових газонів та квітників – 1,8 га, протяжність очищених від сміття берегів – 2,3 км., протяжність прибраних від сміття доріг – 2,5 км. та 3 ліквідовано стихійних сміттєзвалища.
Нагадаємо, що останнє прибирання цих територій відбулось у квітні 2013 року, в рамках щорічної масштабної акції «За чисте довкілля», а в цей день прибирання набережних - місця прогулянок для відпочиваючих мешканців мікрорайонів ж/м «Фрунзенський» та ж/м «Сонячний» можна було назвати «сміттєзвалищами».
На жаль, досягти головної мети суботників – ще раз нагадати жителям нашого району, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять – непосильна задача.




























































25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su