ПРАВОВА ОСВІТА


20.06.2013



Про районні заходи до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Щороку, 22 червня, цього дня розпочалася Велика Вітчизняна війна, Україна вшановує пам’ять жертв Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
В цей день прийнято згадувати про жертви, – від солдатів, полеглих в боях з німецькими військами, до знищених загарбниками мирних громадян.
Так, в Амур-Нижньодніпровському районі заплановано:
о 9.40 год. участь в обласному заході - церемонії покладання квітів до Монумента Вічної Слави;
о 10.00 год. районні мітинги «Мужності вічний вогонь» та покладання квітів до військового поховання у сквері Т.Г. Шевченка (вул. Передова), а також, до  пам’ятника воїнам-односельчанам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни (вул. Передова, 604) за участю керівництва району, депутатів міської та районної у місті рад, ветеранів та громадськості району.
З початку червня у пришкільних таборах з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів району організовано перегляд документальних та художніх фільмів про Велику Вітчизняну війну, проводились конкурси малюнків на асфальті «Під мирним небом», фотовиставки «Вони були першими», книжкові виставки у шкільних бібліотеках «Початок війни…», «Сповідь солдатських сердець», «Світ пам’ятає подвиг солдат» та тематичні екскурсії. А 22 червня – відбудеться лінійка пам’яті «Уклін – живим, загиблим - слава».
19 червня  у ресторані національної кухні ТОВ ПХ Груп «Пузата хата» (вул. Калинова, 9А) проведено благодійний обід для підопічних терцентру- ветеранів війни.






20 червня у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) проведено урочисту зустріч «Тих днів не стерти з пам’яті людської...» з тематичною програмою та чаюванням для підопічних терцету.




Протягом тижня у приміщеннях бібліотек-філіалів міського комунального закладу культури «Централізована система бібліотек для дітей» та міського комунального закладу культури «Централізована система публічних бібліотек для дорослих» для відвідувачів оформлено тематичні виставки літератури до Дня скорботи і вшанування пам’яті і жертв війни в Україні.





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su