ПРАВОВА ОСВІТА


26.06.2013



Про районні заходи до 17-ї річниці Конституції України


  17 років тому відбулась історична подія – прийняття Конституції
України, що є правовою гарантією незалежності нашої держави.
 Важливим здобутком Конституції є те, що вона врешті поклала край
довгим суперечкам і закріпила головні атрибути нашої державності –
Державний Прапор, Державний Герб і Державний Гімн. Але, найвищою
соціальною цінністю в державі є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність,
недоторканість і безпека. Основні державні принципи, залишаються надійною основою розвитку і процвітання України та є гарантом прав та свободи кожного громадянина.
Напередодні святкування 17-ї річниці Конституції України в Амур-Нижньодніпровському районі:
У період з 03.06 по 28.06.2013 у приміщеннях 12-ти закладів відпочинку дитячих таборів з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів району для дітей проведено тематичні заходи з нагоди державного свята.
20.06.2013 проведено Єдиний день інформування населення  «Конституція – основний Закон України» на підприємствах та в установах району.
25.06-27.06.2013 вручено продуктові набори гостропотребуючим підопічним територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті ради (65 осіб).
26.06.2013 відбулось покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка по вул. Передовій та пам’ятників видатним особистостям Вітчизняної історії і загиблим захисникам української землі на території району за участю керівництва району, депутатів міської та районної у місті рад та громадськості району.
27.06.2013 організовано святкове оформлення в районі (розміщення державної символіки на будівлях підприємств, установ, організацій та встановлення корзин з прапорами  розцвічування).
В цей визначний день працівники районних органів місцевого самоврядування взяли участь у міському заході – урочистому покладанні квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку (вул. Леніна).
ФОТО:
Протягом червня управлінням праці та соціального захисту населення районної у місті ради надано матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам району за рахунок коштів районного та державного бюджетів, забезпечено санаторно-курортними путівками, засобами пересування і реабілітації ветеранів війни та інвалідів.
Також, у кімнатах медико-соціальної допомоги (вул. Маршала Малиновського, 18 та вул. Прогресивна, 17) працівниками Товариства Червоного Хреста Амур-Нижньодніпровського району організовано та проведено поздоровлення з чаюванням підопічних Товариства Червоного Хреста району.
У приміщеннях бібліотек-філіалів міського комунального закладу культури «Централізована система бібліотек для дітей» та міського комунального закладу культури «Централізована система публічних бібліотек для дорослих» для відвідувачів оформлено тематичні виставки літератури.








25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su