ПРАВОВА ОСВІТА


04.04.2013



Про обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні


4 квітня 2013 року у приміщенні районної у місті ради відбувся Єдиний день інформування населення «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».
Керуючий справами виконкому районної у місті ради Н.Л. Петренко ознайомила присутніх з основними положеннями проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, з основними методами реформи, що передбачає створення умов для розвитку повноцінного місцевого і регіонального самоврядування в Україні. В заході взяли участь депутати районної у місті ради, працівники районних органів виконавчої влади, відділів і служб районної у місті ради, закладів охорони здоров’я.
Під час обговорення проекту Концепції, учасниками заходу було висловлено пропозиції щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з метою надання населенню якісних адміністративних та соціальних послуг, вирішення питання розвитку кадрового потенціалу органів державної влади та місцевого самоврядування та створення належних матеріальних, фінансових та організаційних умов для забезпечення здійснення органами місцевого самоврядування власних і делегованих повноважень.
Також, у цей день, обговорення проекту Концепції відбулось, і серед працівників установ, організацій району, і в трудових колективах підприємств району. Які зазначили, що в систему місцевого самоврядування необхідно вносити кардинальні зміни. Тому що, саме від діяльності органів місцевого самоврядування залежить життя кожного – це й надання якісних послуг, й вчасні соціальні виплати та ін.

Надати свої пропозиції до проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні можна до організаційного відділу районної у місті ради у зручній для Вас спосіб: письмово (пр. Воронцова, 31, м. Дніпропетровськ, 49021), електронною поштою ([email protected]), за телефоном – 23-04-54.

Завантажити Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні







25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su