ПРАВОВА ОСВІТА


13.11.2013



Пересічні громадяни Дніпропетровщини ознайомились з правами та обов’язками прямо на вулицях міст та селищ

Одним з ознак цивілізованого суспільства є знання громадянами держави своїх прав та обов’язків. Права та обов’язки, як правило регламентуються законодавством, яке досконало в Україні знають хіба що фахівці.
В Міністерстві доходів і зборів України прийнято рішення про розповсюдження серед громадян знань про права та обов’язки. як платників податків, якими є всі працюючі громадяни України, так і контролюючих органів Міндоходів. Міністерством доходів і зборів України підготовлено невелику за обсягами брошуру, де в легкій формі надано основні поняття та вимоги податкового кодексу до платників податків та співробітників контролюючих органів Міндоходів, а також про права які мають згідно законодавства України громадяни.
В один день по всій Україні проведено акцію, під час якої безоплатно розповсюджено серед платників податків тисячі екземплярів брошури. В Дніпропетровській області співробітники органів Міндоходів розповсюдили брошури прямо на вулицях міста, біля торговельних центрів, ринків, митних постів та у Центрах обслуговування платників податків.
В більшості своїй, громадяни області з зацікавленістю відносилися до брошури, як правило законами починають цікавитися коли виникають проблеми і рідко у повсякденному житті. Тож, акція з розповсюдження брошури «Права та обов’язки платників податків та контролюючих органів» знайшла чимало своїх прихильників: деякі громадяни ознайомляться з інформацією про яку лише чув, хтось освіжить вже набуті знання, а для більшості вона дасть нові уявлення про адміністрування податків в Україні.
Звичайно, найбільший інтерес до брошури виник у підприємців області, адже крім загальної інформації вона надає конкретні данні: де можна отримати більш детальну інформацію щодо законодавства, реєстрації сертифікації електронних ключів, та можливостей використання сервісу Міністерства доходів і зборів України «Пульс».
Прес-служба Головного управління Міндоходів
у Дніпропетровській області





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su