ПРАВОВА ОСВІТА


13.11.2013



Міністр доходів і зборів Олександр Клименко продуктивно спілкувався з представниками бізнесу

Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком проведено зустріч з головами Громадських Рад при Головних управліннях Міндоходів в форматі відеоконференції.
У Головному управлінні Міндоходів у Дніпропетровській області у відеоконференції прийняли участь керівництво ГУ Міндоходів області, Дніпропетровської митниці Міндоходів та Громадської Ради при Головному управлінні Міндоходів у Дніпропетровській області.
В ході відеоконференції члени Громадських Рад при ГУ Міндоходів областей України наживо задали питання Міністру доходів і зборів України Олександру Клименку. Більшість питань стосувалося євроінтеграції, стратегічного розвитку держави, реформування податкової системи, поліпшення бізнес-клімату в Україні, сприяння інвестиційної діяльності, трансфертного ціноутворення та інших питань.
Під час відповідей Олександр Клименко зробив акцент на постійних змінах, які направлені на спрощення при адмініструванні податків. Так, з початку року до Центрів обслуговування платників в Україні звернулося 20 мільйонів платників податків, і кожен раз у комфортних умовах платникам було надано кваліфіковане сервісне обслуговування – без черг та зайвої втрати часу. Постійно збільшується кількість користувачів електронними сервісами Міністерства доходів і зборів України.
За словами Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка: у 2012-2013 роках відбулися зміни в адмініструванні податків, а 2014 рік стане роком змін на митниці України. Відповідаючи на питання, Міністр зокрема зазначив, що зміни на митниці вже почали відбуватися шляхом спрощення митних процедур та чіткому контролі за переміщенням товару через митну територію. Наразі є можливість відслідковувати транзитні вантажі не лише на «паперах», але і за допомогою електронних ключів та супутникової системи слідкування. Більш широко використовуються сканери для перевірки вантажів у вагонах та контейнерах.
Закінчуючи спілкування Олександр Клименко запевнив, що державні органи підтримують пряме відкрите спілкування з представниками Громадських Рад регіонів України, які, в свою чергу представляють інтереси бізнес – структур, і як результат – є позитивний ефект для розвитку підприємницької ініціативи.
Прес-служба Головного управління Міндоходів
у Дніпропетровській області





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su