ПРАВОВА ОСВІТА


13.12.2013



Головне управління Міндоходів у Дніпропетровській області повідомляє


Інформація щодо діяльності
В Дніпропетровській області з початку року легалізовано роботу майже 10 тисяч найманих працівників
Одним з найбільших ресурсів наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб, який повинен сплачувати кожен працюючий громадянин України.
За словами виконуючого обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області С.А. Ревенка органи Міндоходів Дніпропетровської області постійно проводять роботу з легалізації робітників, які працюють без належного оформлення трудових відносин.
«З початку року фахівцями органів Міндоходів Дніпропетровської області в регіоні виявлено більше 9 тисяч 600 громадян, що працювали без належного оформлення трудових правовідносин з роботодавцями.
Після проведення відповідної роботи всі вони були оформлені на роботу офіційно.
Тож майже десять тисяч найманих працівників в Дніпропетровській області отримали соціальні гарантії, а до місцевих бюджетів співробітниками Міндоходів Дніпропетровської області додатково перераховано майже                        1 мільйон 860 тисяч гривень» - сказав Сергій Ревенко.


На Дніпропетровщині через  митний кордон громадянин Італії намагався ввезти наркотичну речовину
Так, під приводом прозорої рідини та пігулок в коробках громадянин Італії намагався ввезти на митну територію України з Відня наркотичну речовину метадон.
При проведенні митного оформлення особистих речей та багажу громадян, які прибули рейсом «Відень – Дніпропетровськ» з використанням технічного засобу митного контролю «Rapiscan 628 XP», було звернуто увагу, що у одній з валіз знаходяться предмети, які за своїми зображеннями було можливо віднести до пластикових контейнерів з рідиною.
Дану валізу було отримано громадянином Італії Лапіна Лука, який обрав форму проходження митного контролю проходження через зону (коридор) спрощеного митного контролю. А при проведенні митного огляду, було встановлено, що серед особистих речей знаходився поліетиленовий пакет, в якому містяться пластикові контейнери з прозорою рідиною та пігулками в коробках.
Громадянин пояснив, що за допомогою даної речовини проходить лікування від наркозалежності.
За результатами огляду експертизи було встановлено,що вказана рідина є наркотичною речовиною метадон (синтетичний аналог героїну) кількістю 25 пластикових контейнерів.
Також до слідчого відділу УСБУ у Дніпропетровській області протягом направлено заяву про кримінальні правопорушення за ознаками ч.1 ст.305 КК України по фактам незаконного переміщення особами психотропних речовин, які були знайдені в особистих речах громадян, що планували перетнути кордон.

Прес-служба Головного управління Міндоходів
у Дніпропетровській області







25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su