ПРАВОВА ОСВІТА


11.12.2013



Головне управління Міндоходів у Дніпропетровській області повідомляє

Докладно та показово розповіли дітям про податки фахівці Міндоходів Дніпропетровщини
З початку учбового року в школах почали вивчати новий предмет -  «Основи податкових знань» розроблений спільно двома міністерствами України: доходів і зборів та освіти і науки. В Дніпропетровську підручник з нового предмету було презентовано у спеціалізованій школі №23 на початку вересня, а 5 грудня зі школярами учбового закладу проведено авторський урок на тему: «Становлення та розвиток держави. Податки та їх призначення в державі».
Відкритий урок розроблено фахівцями Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області та підготовлено до викладання науковцями Дніпропетровського національного університету та Дніпропетровської національної металургійної академії України.
Перший авторський урок про значення та історію податків, роль податків у становленні держав, їх призначення у суспільстві провела заступник начальника Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області Лілія Куришко у комунальному закладі освіти «Спеціалізована багатопрофільна школа №23 з поглибленим вивченням англійської мови» Дніпропетровської міської ради.
Дітям не лише в цікавій формі розказали про роль податків у державі, але й, для кращого запам’ятовування матеріалу, проілюстрували розповідь змістовними слайдами. Крім цього, дітям від Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області презентували фірмові галстуки та значки з символікою Міністерства доходів і зборів України.
Співпрацю Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області і керівництва комунального закладу освіти «Спеціалізована багатопрофільна школа № 23 з поглибленим вивченням англійської мови» Дніпропетровської міської ради буде продовжено і далі. Вже заплановано проведення для школярів екскурсії до Центру обслуговування платників державної податкової інспекції у Бабушкінському районі міста Дніпропетровська, під час якої школярам на практиці буде показано роботу органів Міндоходів з платниками.

Прес-служба Головного управління Міндоходів
у Дніпропетровській області





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su