ПРАВОВА ОСВІТА


20.12.2013



Про заходи до Новорічних та Різдвяних свят


Новорічні та Різдвяні свята – особливі моменти в житті кожної людини, а найбільше – дітей. В ці дні малеча очікує на сюрпризи та з нетерпінням готується до святкових заходів.
В цьому році діти пільгових категорій, а це, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди та діти із малозабезпечених, багатодітних сімей району взяли участь в обласних та міських заходах до Дня Святого Миколая. 40 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які знаходяться під опікою, відвідали Благодійне свято, що відбулось у міському палаці дітей та юнацтва, і яких зі святами особисто привітав Іван Куліченко. 85 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу району, побували на обласному дитячому святі у Дніпропетровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка. Зі святом діточок привітав губернатор Дмитро Колесніков. 150 дітей відвідали свято, яке проведено у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету.
19 грудня керівництво району разом з управлінням-службою у справах дітей районної у місті ради, привітали маленьких вихованців КЗСЗ притулок для дітей «Барвінок» та вручили дітям новорічні подарунки. Також, в цей святковий день, до дітей завітали представники районної прокуратури, що подарували закладу ноутбук та районна організація Товариства Червоного Хреста України, яка підготувала дітям солодкі подарунки та оказала благодійну допомогу. Святковим концертом відзначили День Святого Миколая вихованці притулку для дітей «Барвінок». Учасники свята демонстрували свої здібності і таланти, співали пісні, танцювали та читали вірші. Гості привітали діточок зі святами, побажали їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні, здійснення найзаповітніших бажань в Новому 2014 році.












Турбота про благополуччя дітей – одна із найголовніших цінностей для народного депутата України Віктора Бутковського. Незалежно від своєї професійної діяльності у Верховній Раді, багато уваги приділяє проблемам, що стосуються здоров'я дітей, соціальних питань. Напередодні Дня Святого Миколая помічники народного депутата відвідали КЗО «Дніпропетровський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр № 9». Слід зазначити, що за ініціативою віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, центр знаходиться серед підшефних Міжнародної громадської організації «Земляцтво Придніпров'я». Завдяки увазі обласної державної адміністрації, обласної ради, цей дитячий будинок сьогодні має статус експериментального навчального закладу, в якому дітям надають реабілітаційну допомогу з урахуванням їх індивідуальних можливостей. Створені комфортні умови для психолого-педагогічної діяльності. До Дня Святого Миколая за дорученням Віктора Бутковського помічниками надано благодійну допомогу КЗО «Навчально-реабілітаційний центр № 12», КЗО «Дніпропетровський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр № 9»  та КЗСЗ притулок для дітей «Барвінок».








25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su