ПРАВОВА ОСВІТА


09.05.2014



Про святкування Дня Перемоги у місті Дніпропетровську


Урочистості з нагоди 69-ї річниці  Перемоги  у місті Дніпропетровську розпочались біля Монументу Вічної Слави. Ветерани Великої Вітчизняної війни, представники обласної, міської влади, голови районних у місті рад, керівники силових структур, громадських організацій та політичних партій, профспілок, церкви та жителі міста хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у боротьбі з фашизмом та поклали до Монумента Вічної Слави.

Після урочистої церемонії покладання квітів до пам’ятника відбулась акція «Безсмертний полк», де дніпропетровці пройшли ходою з портретами своїх родичів - учасників Великої Вітчизняної війни.


Напередодні Дня Перемоги в Амур-Нижньодніпровському районі відбулись традиційні святкові заходи:
8 травня у ресторані «Пікнік» з ветеранами Великої Вітчизняної війни зустрівся заступник голови районної у місті ради Постольник Н.І. Зі словами подяки до ветеранів також звернулись керуючий справами виконкому Петренко Н.Л., депутат районної у місті ради Стороженко І.В., голова ради районної організації ветеранів війни та праці Лепіна О.М.










9 травня 2014 року 11.00 год. відбувся традиційний урочистий мітинг та покладання квітів до військового поховання у сквері Т.Г. Шевченка по вул. Передовій до 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років за участю ветеранів Великої Вітчизняної війни, дітей війни, керівництва району, депутатів міської та районної у місті рад, представників шкіл та громадськості району.
Перед початком заходу хор ветеранів війни та праці «Амурчани» Амур-Нижньодніпровського району підготував низку пісень, які вже 69 років живим вогнем пам’яті зігрівають серця.
З привітальним словом звернулись до присутніх голова районної у місті ради Ганноченко О.А., також виступили депутати Дніпропетровської міської ради Попов А.В. та Орел К.Є.
В районі відбулись мітинги пам’яті та покладання квітів учнями шкіл до братських могил воїнів-визволителів району.







Шановні ветерани!
Прийміть найщиріші вітання з 69-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

Через роки й десятиріччя День Перемоги залишається для нас символом національної гордості, військової доблесті і слави. Цього дня ми віддаємо дань глибокої пошани мужності та героїзму, силі духу в самовідданості прославлених поколінь переможців – фронтовиків, працівників тилу, в'язнів фашистських таборів, всіх тих, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Ви – наша історія, наша пам’ять.
Щиро бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, невгасаючої бадьорості духу, душевного щастя і довгих років життя.


Голова Амур-Нижньодніпровської
районної у місті ради                                                                                О.А. Ганноченко






25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su