ПРАВОВА ОСВІТА


02.07.2014



Про заходи до Дня Конституції України


18 років тому 28 червня 1996 року на засіданні п’ятої сесії Верховної Ради України П скликання ухвалено основний закон нашої держави – Конституцію України.
День Конституції України — єдине державне свято, що закріплено в самій Конституції:
Традиційно, напередодні свята 27 червня 2014 року в Амур-Нижньодніпровському районі до пам’ятника Т.Г. Шевченка по вул. Передовій та пам’ятників видатним особистостям Вітчизняної історії і загиблим захисникам української землі за участю керівництва району та громадськості району організовано покладання квітів з нагоди 18-ї річниці Дня Конституції Україні.
27 червня 2014 року у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті ради для підопічних проведено тематичну зустріч «Україна – конституційна держава» та організовано відвідування комплексу «Мінора» з екскурсією по краєзнавчому музею до 18-ї річниці Дня Конституції Україні.
У приміщеннях закладів відпочинку дитячих таборів з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів району для дітей проведено тематичні заходи, в тому числі правову вікторину на знання характеристики Конституції України як основного закону держави.
У приміщеннях бібліотек-філіалів міського комунального закладу культури «Централізована система бібліотек для дітей» та міського комунального закладу культури «Централізована система публічних бібліотек для дорослих» для відвідувачів оформлено книжкові виставки літератури до 18-ї річниці Конституції України, проведено ряд вікторин та конкурси малюнків.





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su