ПРАВОВА ОСВІТА


30.07.2014



На захисті прав дитини

29 липня 2014 року в залі засідань Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради відбулась нарада «На захисті прав дитини» для опікунів (піклувальників), прийомних батьків та батьків-вихователів.
На засіданні були присутні виконувач обов’язків голови районної у місті ради Петренко Н.Л., начальник управління-служби у справах дітей районної у місті ради Русланова Л.І., директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді районної у місті ради Александрова Н.М.,  представники охорони здоров’я, освіти, кримінальної міліції у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення, опікуни (піклувальники), прийомні батьки та батьки-вихователі.
Відкрила нараду виконувач обов’язків голови районної у місті ради Петренко Н.Л. У своєму виступі вона відзначила, що питання соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є першочерговими. Районна влада тримає на контролі аспекти організації, утримання, виховання та навчання дітей вищезазначеної категорії.
Протягом наради велику увагу приділено питанням, що стосувалися прав та обов’язків опікунів, піклувальників, родинних цінностей, оздоровлення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактики правопорушень серед неповнолітніх, профілактики шкідливих звичок у дитячому середовищі, захисту житлових та майнових прав, психологічних особливостей дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та виплат державної соціальної допомоги на дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
Підсумовуючи нараду Петренко Н.Л. наголосила, що в цілому сім’ї , в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, функціонують добре. Опікуни (піклувальники), прийомні батьки та батьки-вихователі приділяють вихованню та розвитку дітей багато уваги, організовують додаткове навчання для дітей, сприяють їх зайнятості в гуртках, створюють всі необхідні умови для повноцінного життя. Подякувала їм за щоденну працю, побажала міцного здоров’я, мужності та великого терпіння, адже виховання дітей ніколи не було легкою справою.
Після наради, на запитання присутніх, були надані відповіді фахівців, їх контактні телефони, для позитивного вирішення питань
щодо соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.






25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su