ПРАВОВА ОСВІТА


16.12.2014



Про допомогу учасникам антитерористичної операції від жителів
Амур-Нижньодніпровського району


Віра в краще дає силу для подвигів, віра в неймовірне спонукає до дії, а бажання допомагати людям сіє добро в душах небайдужих.
Амур-Нижньодніпровський район завжди був активним у своїй позиції щодо подій, які відбуваються у місті та взагалі в Україні. В цій нелегкій ситуації не став осторонь акцій благодійності, допомоги, підтримки.
Близько 52 000 грн. зібрано для бійців АТО працівниками всіх структурних підрозділів виконкому, шкіл, дитячих садків Амур-Нижньодніпровського району. Кошти направлено до благодійного фонду для біженців «Допомога Дніпра», підрозділу швидкого реагування «Сокіл» УМВС України та спеціальній моторизованій військовій частині міліції № 3036 внутрішніх військ МВС України та будуть використані для придбання зимового одягу, військової амуніції та інших необхідних речей для військовослужбовців.
Учні шкіл району, батьки та колективи навчальних закладів не залишаються байдужими до проблем, які виникають у цьому складному сьогоденні. Школи включились в активну співпрацю з волонтерами, батальйонами, військовими частинами, надаючи посильну благодійну допомогу: збір теплих речей та продуктових наборів, домашньої випічки та консервації, фруктів та солодощів, посуду та предметів особистої гігієни. За допомогою батьків та учнів було виготовлено медово-лимонні суміші для зміцнення імунітету військових.
Спільними зусиллями вдається підтримувати бійців не лише найнеобхіднішим речами, а й технікою. Так, було зібрано 2500 гривень на закупівлю комплектуючих деталей до ПАК – 200 (польової автокухні).
Робота зі збору та передачі гуманітарної допомоги нашим землякам, які несуть службу у зоні АТО, не припиняється ані на мить.
Учні шкіл району є активними учасниками акцій доброчинності. Під час проведення акцій «Вода – це життя» зібрано 23015 літрів води, «Шкарпетки солдату своїми руками» зібрано 2753 пари,  «Військова амуніція» зібрано суму 11180 грн., «Допомога солдатам» зібрано 21309 грн. на медикаменти та медичне обладнання.
Щоразу, отримуючи адресний гуманітарний вантаж, хлопці відчувають нашу з вами підтримку, а також велику відповідальність, яка лежить на них за збереження територіальної цілісності і майбутнє нашої країни.
Не менш сильним, необхідним внеском є моральна підтримка солдатів, тому пролунав заклик написати листи бійцям, що несуть службу в зоні АТО, пораненим у госпіталях. Тут щирі дитячі вуста шепочуть молитви за невідомих благородних чоловіків, тут малюють малюнки, тут висловлюють свої найзаповітніші мрії та бажання МИРУ. Всього за період проведення операції на Сході було відправлено більше 5 тисяч листів та малюнків, створено руками дітей понад 300 оберегів.
Новорічні свята наближаються. Учні потурбувалися й про те, щоб дух свята завітав і до солдатів: підготовлені й чекають на відправку новорічні подарунки.
Активну участь у підтримці АТО взяли й підприємства Амур-Нижньодніпровського району. ПАТ «Дніпропетровське автотранспортне підприємство 11205» (керівник – Жуков Т.Г) підготували два автобуси «Богдан» і відправили їх у зону АТО, також постійно забезпечували перевезення військовозобов'язаних під час мобілізації до військових частин, допомогли паливно-мастильними матеріалами районному військовому комісаріату.
ПАТ «Дніпровагонрембуд» (керівник – Таслицький Л.Я.) підготував «МАЗ» (бортовий) та автобус «Ікарус» для допомоги перевезення бійців в зоні АТО. ПАТ «Дніпропетровський завод прокатних валків» (керівник – Торохтей С.А.) відправив у зону АТО вантажівку «УАЗ». ПП «ЛОТОС» (керівник – Статкевич Л.А.) модернізовано та перероблено вантажівки «ЗІЛ» та «КРАЗ», які також були відправлені в зону АТО на допомогу українській армії.
Хочеться відзначити підприємства, які зробили свій внесок у збір гуманітарної благодійної допомоги: ПАТ «Дніпропетровський стрілочний завод», ТЗДВ «Дніпропетровське автотранспортне підприємство 11228», ПрАТ  «Автотранспортне підприємство 11255», ТОВ «Катеринославхліб», ПрАТ «ТАКО», ТОВ «Ваші вікна», ТОВ «Будівельно-монтажний поїзд – 870», ПП «Єгор», ТОВ «Стеко-трейдинг», ТОВ «Енергозв’язок», Українсько-болгарське ТОВ «Бумпаксервіс», ТОВ «Акам», ТОВ «АНП 21 століття».
Окремо хотілось би відзначити роботу територіального центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті ради. На підтримку бійців АТО було зібрано близько 1000 грн. На прохання бійців закуплено 100 кг овочів, печива, цукерок та засобів особистої гігієни, і все це було відправлено в зону АТО на блок пости.
До заходів долучився  депутат районної у місті ради Сергій Суслович. За його підтримки придбано два бронежилети для чергової зміни добового наряду, плитку бруківку для районного військового комісаріату й військового шпиталю міста Дніпропетровська. Депутати районної у місті ради Сергій Суслович та Ігор Єфанов активно допомагали Амур-Нижньодніпровському районному військовому комісаріату м. Дніпропетровська під час організації та проведення мобілізації військовозобов’язаних.
Така робота, звичайно, не лишається непоміченою. Тому й отримують амурчани листи та подяки з передової від захисників нашої держави.
Висловлюємо величезну вдячність усім тим, хто переймається долею нашої країни, допомагає тим, хто цього потребує.

Заступник голови районної у місті ради Владислав Алексєєв





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su