ПРАВОВА ОСВІТА


19.12.2014



Про заходи до Дня святого Миколая

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая, який прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним.
День святого Миколая – це свято віри, світла і добра. Свято, яке прививає культурні цінності, вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. За українською традицією у цей день зранку, діти шукають свої подарунки під подушкою й отримують солодощі. Усі діти з нетерпінням чекають цього дня. А особливо цього потребують діти, яких життя позбавило сімейної радості і тепла. Саме для них щороку проводяться різноманітні заходи до Дня Святого Миколая.
Так, у цей день, до комунального закладу соціального захисту притулок для дітей «Барвінок» Дніпропетровської міської ради завітав голова Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Олександр Ганноченко з привітаннями та подарунками для його вихованців.

















Свої подарунки отримали і вихованці обласного комунального закладу «Будинок дитини № 2» м. Дніпропетровська. До малечі, яка підготувала для своїх гостей невеличку виставу «Рукавичка», завітали заступник голови Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Владислав Алексєєв, начальник управління-служби у справах дітей районної у місті ради Людмила Русланова, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної у місті ради Анна Наливайко, голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Хмелько, релігійний представник, волонтери. Чудові костюми та декорації залишили незабутні враження від свята як малим, так і дорослим. Діти отримали так необхідні їм засоби особистої гігієни, солодощі та іграшки.

















































Поздоровлені й вихованці комунального закладу освіти «Дніпропетровський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр № 9»  Дніпропетровської обласної ради».

На виставу «Чарівна лампа Аладіна», яка відбулась на сцені Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка були запрошені 75 дітей з багатодітних сімей району.
У загальноосвітніх навчальних закладах району напередодні свята проведено уроки, на яких дітей вчили писати листа святому Миколаю. Проведені інформаційні хвилинки «Завітай до нас, Святий Миколай!» та відбулись привітання дітей пільгових категорій, оформлені виставки дитячої творчості «Чарівний чобіток Миколая». Учні шкіл району взяли участь в акції «Вітаю тебе, мій герою», в ході якої діти пригостили імбирними пряниками поранених бійців із зони АТО, які знаходяться на лікуванні у Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова та подарували іграшки ручної роботи.
    Нехай сьогоднішнє свято запам’ятається усім дітям планети гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями!




25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su