ПРАВОВА ОСВІТА


21.02.2015



Про заходи до Дня увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні

На підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року-лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, Президентом України підписано указ про щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні.
Так, у загальноосвітніх навчальних закладах Амур-Нижньодніп-ровського району з 19 по 20 лютого 2015 року відбулись загальношкільні лінійки, уроки пам’яті «Герої не вмирають», уроки мужності та патріотичного виховання, виховні години та тематичні бесіди. Проведено екскурсії у шкільних музеях. У КЗО «СШ № 44» проведено зустріч з воїном добровольчого батальйону «Дніпро», учасником київського Євромайдану. Протягом останнього часу проведено чимало акцій на підтримку української армії.
З метою вшанування подвигу борців за збереження суверенітету та незалежності України у приміщенні КЗО «СЗШ № 56» проведено районний захід «Герої не вмирають…». Гостем урок-реквієму став учасник АТО, випускник школи Олег Мишко. В ході заходу учні школи виступили з поетично-театралізованими постановками «Лист матері» та «Молитва матері». Учасники колективу народної пісні «Оберіг» виконали композицію «Воины света, воины добра». Присутнім на заході було продемонстровано презентацію. Закінчився захід піснею «Молитва за Україну».
Протягом тижня у приміщеннях шкільних бібліотек, бібліотек-філіалів міського комунального закладу культури «Централізована система бібліотек для дітей» та міського комунального закладу культури «Централізована система публічних бібліотек для дорослих» для відвідувачів оформлено книжкові виставки «Хай святиться навік ім’я ваше», огляди літератури. Проведено години спілкування, години державності «Нині свято нашого народу, свято України, її роду», години духовності «Мої сповільнюються кроки, душа болить, немов від ран», години вшанування героїв «Подвиги ваші святі, пам’ять серця нехай зберігає». Також проведено усний журнал «Нам жити й пам’ятати». Організовано тематичні експозиції присвячені подіям в Україні у листопаді 2013-лютому 2014 року «Герої не вмирають», «Слава героям України».
В День увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні учні шкіл району вшанували пам’ять загиблих на Майдані українців хвилиною мовчання на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності та антитерористичної операції у східних областях України.













25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su