ПРАВОВА ОСВІТА


07.05.2015



Зустріч поколінь «70. Пам’ятаємо! Перемагаємо»

Зі слів: «Семидесята йде до нас весна. Її святкує ненька – Україна. О, Перемого! Ти на всіх одна. Свята й велична, ти на всіх єдина!» почалась сьогодні святкова зустріч поколінь «70. Пам’ятаємо! Перемагаємо» у приміщенні КЗО «СШ № 115» до відзначення Дня пам’яті та примирення, 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі. У вогнище війни було втягнуто 67 держав, тому 9 травня, День Перемоги – це свято світового масштабу. Друга світова війна тривала довгих 6 років. Вона пронеслася над величезними територіями Європи, Азії й Африки, охопила простори всіх океанів. 70-та річниця Перемоги над нацизмом для України – урочистий день Пам’яті та примирення, день вшанування та подяки воїну-захиснику. День, який торкається серця кожного громадянина нашої країни.

У святково прикрашеному залі зібралося багато людей – ветерани війни, керівництво районної у місті ради, депутати міської та районної у місті рад, учасники антитерористичної операції, учні школи. Святковий концерт був насичений виступами творчих колективів району.

Зі словами привітання до гостей свята звернувся заступник голови Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Владислав Алексєєв, який сказав: «Шановні ветерани! Ми пам’ятаємо про минуле і дякуємо Вам за Велику Перемогу, яка сплачена мільйонами життів, сльозами рідних і близьких. Спасибі полеглим і живим». «Глибока шана і низький уклін вам, дорогі наші ветерани, за вашу мужність і героїзм, за вашу «роботу» заради життя наших дітей, внуків та правнуків», - сказав депутат міської ради Вадим Грачов.

Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав життя у боротьбі з нацизмом, загинув, виконуючи інтернаціональний борг в Афганістані і тих, хто посмертно став героєм сьогодення.

В районі вже давно стало доброю традицією напередодні свята Дня Перемоги, проводити різноманітні конкурси, присвячені цій знаменній події – конкурс малюнку, читців, літературних творів. Сьогодні ж, депутати районної у місті ради Ігор Єфанов, Володимир Веселов-Іванов, Сергій Суслович вручили нагороди переможцям конкурсу інсценованої фронтової пісні «Пісня на шляхах війни». Також Грамотами були відзначені кращі виконавці воєнно-патріотичної поезії «Рядки, які кували Перемогу», переможці конкурсу малюнків «Я малюю мир».

Після святкового концерту ветеранів війни запросили на чаювання. Іван Михайлов, один з тих ветеранів, яким пишається наш район, читав вірші про Батьківщину та дружбу. Звучали пісні воєнних років. Ветерани війни отримали продуктові набори.



























































































25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su