ПРАВОВА ОСВІТА


17.06.2015



Про засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Амур-Нижньодніпровському районі від 16.06.2015

16.06.2015 відбулося засідання комісії Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), зафіксоване протоколом № 16.

В роботі комісії взяв участь т.в.о. начальника 3 державної пожежно-рятувальної частини 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Іван Володимирович Бабецкул, який доповів присутнім про наявність та працездатність пожежних гідрантів на території району. Про те, що станом на 30 травня 2015 року в районі в наявності 480 пожарних гідрантів, з них: вуличних пожежних гідрантів 266 що знаходяться на балансі дільниці №6 КП «Дніпроводоканал», в неробочому стані – 33 пожежних гідрантів, 4 гідранти були демонтовані в період з листопада 2014 року по березень 2015 року. Так кількість несправних пожежних гідрантів в порівнянні з результатами осінньої перевірки збільшилася на 5,1%; об’єктових пожежних гідрантів 214 що знаходяться на балансі 48 підприємств, установ та організацій району. У порівнянні з результатами осінньої перевірки загальна кількість пожежних гідрантів не змінилась та становить 214 шт. Так кількість несправних пожежних гідрантів в порівнянні з результатами осінньої перевірки не змінилась та складає – 8 шт. (3,7 %)  проти – 8 шт.(3,7%) відповідно. Під час перевірки зовнішнього об’єктового водопостачання на 22-х підконтрольних об’єктах перевірено 94 пожежних гідрантів. Де які підприємства ігнорують вимоги пожежної безпеки та довгий час не проводять перевірку протипожежного водопостачання, наприклад ТОВ «Паперова фабрика», розташована за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Каспійська, 2а та ТОВ «Лінкольн ЛТД» розташованого за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Верстова, 36Д.

З інформацією щодо наявності та працездатності вуличних пожежних гідрантів на території району, під час осінньої перевірки 2014 року виступив начальник дільниці № 6 КП «Дніпроводоканал» Дмитро Іванович Голубченко.  Доповів про те, що до 1 грудня 2014 року 6-ю дільницею КП «Дніпроводоканал» було відремонтовано 24 пожежних гідрантів. Тв про те, що виявлені недоліки, під час весняної перевірки, будуть усунуті в момент надходження комплектуючих деталей що потребують заміни, пожежні гідранти ремонт яких не потребує великих матеріальних затрат (засипаний сміттям тощо) заплановано відремонтувати у найближчий час.

Комісія вирішила:

1. Інформацію т.в.о. начальника 3 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Бабецкула І.В. про стан протипожежного водопостачання взяти до відома.
2. Т.в.о. начальника 3 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Бабецкулу І.В. продовжити перевірку об’єктового зовнішнього протипожежного стану водо джерел.
3. Т.в.о. начальника 3 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Бабецкулу І.В. встановити більш жорсткий контроль за станом ремонту пожежних гідрантів, які відносяться до дільниці №6 КП «Дніпроводоканал».
4. Начальнику дільниці №6 КП «Дніпроводоканал» ГолубченкуД.І. провести роботи з ремонту пожежних гідрантів, які у ході перевірки виявились технічно не справними та проінформувати комісію про хід виконання та термінів ремонту.
5. Начальнику дільниці №6 КП «Дніпроводоканал» Голубченку Д.І. при прийнятті в експлуатацію чи демонтажу пожежних гідрантів, надавати відповідні акти до 3 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
6. Начальнику дільниці №6 КП «Дніпроводоканал» Голубченку Д.І. звернути увагу на покращення утримання  пожежних гідрантів району.







25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su