ПРАВОВА ОСВІТА


26.06.2015



Про заходи до Дня молоді

На підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України встановлено свято – День молоді. Цього року свято припадає на 28 червня. І, мабуть, не випадково. День молоді відзначається в найтеплішу, найпрекраснішу пору року – адже саме молодість випромінює тепло й любов, радість життя, чудові плани на майбутнє.

Сьогодні, з самого ранку, на Воронцовському пляжі м. Дніпропетровська відбувся турнір з пляжного футболу присвячений Дню молоді. У змаганнях взяли участь 5 команд Амур-Нижньодніпровського району: «Спартак», «Індустріал», «Камелот», «Титан», «Динамо», три з яких нагороджені кубками, та які вручив заступник голови районної у місті ради Владислав Алексєєв. За перемогу у турнірі з пляжного футболу команди-учасники отримали медалі за І, П та Ш місця.






У приміщенні Дніпропетровської державної фінансової академії відбулась зустріч заступника голови районної у місті ради Владислава Алексєєва зі студентською молоддю Амур-Нижньодніпровського району. Вітаючи зі святом Владислав Олександрович побажав юнакам та дівчатам натхнення, творчої наснаги, ініціативи, рішучості, а також продовжувати брати активну участь у розвитку сучасного молодіжного руху. Наприкінці зустрічі Алексєєв В.О. вручив найактивнішим представникам молоді району Подяки Голови Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради та флешкарти.





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su