ПРАВОВА ОСВІТА


03.07.2015



Про проведення громадської зустрічі з обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 16.04.2014
№ 177 стосовно тарифів на послуги із вивезення (збирання, перевезення) твердих і великогабаритних побутових відходів для віх груп споживачів»


2 липня 2015 року о 15.00 год. у сесійній залі Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради відбулась громадська зустріч з обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 16.04.2014 № 177 стосовно тарифів на послуги із вивезення (збирання, перевезення) твердих і великогабаритних побутових відходів для віх груп споживачів».

На зустрічі були присутні голова Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Олександр Ганноченко, заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів Сергій Медведовський, генеральний директор ТОВ «Грінко Дніпро» Костянтин Глазунов, громадськість.

Костянтин Глазунов інформував присутніх: «У місті Дніпропетровську два офіційних перевізники, які займаються обслуговуванням районів - ТОВ «Грінко Дніпро» та ОДО «Днепрокоммунтранс». Склалась така ситуація, що за останні півроку дані компанії несуть значні збитки у зв’язку з тим, що тариф на перевезення твердо-побутових відходів не змінювався з 2011 року. Так як одна зі складових наших тарифів – паливо та заробітна плата працівникам підприємств. На сьогоднішній день для безперебійної роботи підприємства не вистачає коштів. Постійно збільшується кредиторська заборгованість. Ми неодноразово подавали до виконкому міської ради питання щодо зміни тарифів. Це вимушена міра
». Керівником підприємства було повідомлено, що норму накопичення установлено виконавчими органами влади у відповідності із тими розрахунками, які проводив ліцензований інститут, і яка поки не змінюється.

Громадське обговорення – це процедура виявлення громадської думки з метою її врахування при прийнятті рішень. Мета зустрічі мешканців району – є підтримання чи не підтримання проекту рішення щодо збільшення тарифів на послуги із вивезення твердих і великогабаритних побутових відходів.

Мешканці району виступили з проблемами, які існують, а це перш за все низькі заробітні плати та пенсії, облік норми накопичення відходів, якість вивезення сміття та про те, що людям немає сьогодні чим сплатити комунальні послуги, а збільшення тарифів існуючу проблему ще більше посилить. Більшість в залі не підтримала даний проект рішення.

Громадськість звернулась до представника перевізника Костянтина Глазунова з проханням донести всі побажання, які виказані сьогодні на громадській зустрічі до тих, хто буде приймати рішення. Рішення буде прийматись на сесії Дніпропетровської міської ради.





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su