ПРАВОВА ОСВІТА


10.05.2017



Про заходи до 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Традиційно, напередодні Дня Перемоги, з метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, в районі проводиться ряд заходів.

Активну участь у підготовці до Свята Перемоги взяли участь вихованці позашкільних навчальних закладів району. Для вихованців центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді та районного Будинку творчості дітей та юнацтва було проведено майстер-класи з виготовлення святкової листівки та червоного маку – символу відзначення Дня пам’яті та примирення. Проведено конкурси дитячих малюнків «Світ без війни». Проведено екскурсії «Сивий Дніпро розповідає про війну» до історико-краєзнавчого  музею району.












У комунальному позашкільному навчальному закладі «Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Дніпровської міської ради 5 травня 2017 року проведено театралізовано-музичний захід «У війни не жіноче обличчя». Проведено заходи для юних патріотів міста (джуринці та лейли), які беруть участь у змаганні з першої медичної допомоги етапу гри «Рятівник» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».








У загальноосвітніх навчальних закладах району проведено інформаційно-просвітницькі заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом в Європі. Для учнів проведені уроки пам’яті, виховні години, літературно-музичні композиції за участю ветеранів війни, дітей війни та учасників АТО. Учні шкіл привітали ветеранів та дітей війни під час акції «Доброго ранку, ветеране!». Діти покладали квіти до меморіальних об’єктів в районі.






До 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на базі комунального закладу освіти «Середня школа № 55» відбувся відкритий дитячий турнір з міні-футболу. За перемогу в турнірі змагались 5 дитячих команд з міні-футболу. Почесним гостем спортивного заходу став ветеран війни Приймак Григорій Антонович.


5 травня 2017 року об 11.00 год. у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті ради відбулась святкова зустріч «Пам’ятаємо! Перемагаємо!» для підопічних терцентру та ветеранів війни району. Талановиті аматори театру-студії «Нас не старять роки…» радували учасників зустрічі піснями, віршами, танцями. Загалом, панувала дружня, святкова, піднесена атмосфера. За підтримки депутата районної у місті ради Олега Величка, учасники зустрічі, скуштували польову кашу та отримали фронтові 100 грам.



























8 травня 2017 року об 11.00 год. відбувся мітинг - урочисте відкриття пам’ятного знаку з меморіальною дошкою курсантам Дніпропетровського артилерійського училища по просп. Мануйлівському, 1. Ініціатором встановлення меморіалу увічнення пам'яті воїнів-артилеристів стали Дніпровська міська організація ради ветеранів та Амур-Нижньодніпровська районна у місті організація ветеранів України за підтримки народного депутата України Івана Куліченка (залучивши благодійні кошти) та керівництва районної у місті ради. У заході взяли участь близько 200 осіб, а саме: ветерани Другої Світової війни, члени ради ветеранів міста та району, свідки та учасники подій Другої Світової війни; керівництво району, голова Ради ветеранів міста Анатолій Клешня, голова Ради ветеранів району Анатолій Бондар, батьки, учні, вчителі СШ № 134 та мешканці району. Квітами пам’яті та хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про подвиг юних курсантів 1941 року артучилища, які загинули у перші місяці Другої світової війни.


фото http://gorod.dp.ua/news/


фото http://gorod.dp.ua/news/

9 травня відбулась церемонія покладання квітів до монументу «Вічна Слава».

У сквері Т.Г. Шевченка по вул. Передовій відбувся мітинг «Спасибі вам, фронтовики!» та покладання квітів до військового поховання за участю ветеранів війни, учасників антитерористичної операції, депутатів районної у місті ради, керівництва району та мешканців району. Голова Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Олексій Пермяков привітав зі Святом ветеранів війни та всіх присутніх. Побажав ветеранам та учасникам бойових дій міцного здоров’я та довголіття. Після завершення урочистого заходу всі присутні пригощались солдатською кашею з польової кухні.














































































Щороку Амур-Нижньодніпровська районна організація товариства Червоного Хреста проводить святкові заходи для своїх підопічних. 4 травня 2017 року ветерани війни та прирівняні до них особи зустрілись в кафе «Фієста». Під час зустрічі ветерани ділились своїми особистими спогадами про часи війни, співали улюблені фронтові пісні, танцювали. Учасник бойових дій й поет Литвиненко Н.В. подарував збірку віршів районному товариству Червоного Хреста та декілька з них продекламував. Ветерани отримали подарунки.


















23.05.2017
Про скликання позачергової 12-ї сесії Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради VII скликання
Просмотров: 2
 
23.05.2017
Про заходи до 156-ї річниці перепоховання Т.Г. Шевченка
Просмотров: 4
 
22.05.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: небезпека виявлення підозрілих вибухових предметів
Просмотров: 5
 
22.05.2017
Звернення керівництва Дніпровського міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області до батьків
Просмотров: 4
 
22.05.2017
Оголошення щодо прийому мешканців району помічником-консультантом народного депутата України Купрія В.М.
Просмотров: 3
Подробнее>>>
 
19.05.2017
15 червня 2017 року у місті Дніпро відбудеться Національний податковий форум для платників податку на тему: "Трансфертне ціноутворення, прибуток, податок на додану вартість"
Просмотров: 8
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su