ПРАВОВА ОСВІТА


11.02.2016



«України найкращі сини!»

Благословенні будьте, небеса,
І ясне сонце  будь благословенне,
 Нехай панує на землі краса
І не вирує полум’я шалене.

Нехай малюють діти рідний край:
Веселку, маму, мир, весну і квіти!
 Не буде кольорів війни нехай,
А буде щастя, майбуття і діти!


Сьогодні, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів (27-а річниця остаточного виводу військ колишнього СРСР з Афганістану), до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам покладені квіти та проведено мітинг за участю воїнів-інтернаціоналістів, учасників бойових дій в Афганістані, матерів й рідних воїнів-інтернаціоналістів, які героїчно загинули в афганській війні, керівництва району, громадськості. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто в мирний для країни час опинився на війні, з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок.

11 лютого 2016 року у приміщенні КЗО «СЗШ № 26» відбувся урочистий захід «України найкращі сини!».

Щорічно український народ, підтримуючи спадкоємність поколінь, віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам і службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило Другої Світової війни. Окремою сторінкою в літописі воєнних подій постає війна в Афганістані. Близько 160 000 українців взяли участь у цій війні. 3360 загиблих, 12000 поранених – і це неповний перелік жертв війни в Афганістані.

Вшанувати пам’ять громадян, які виконували військовий обов'язок на території інших держав хвилиною мовчання, прийшли ветерани афганської війни, Другої Світової війни, воїни-інтернаціоналісти, матері та вдови загиблих воїнів, учні шкіл району. На урочистостях були присутні голова районної у місті ради Олексій Пермяков, заступник голови районної у місті ради Владислав Алексєєв, керуючий справами виконкому Наталія Петренко, голова обласного об'єднання ветеранів Афганістану Віктор Волошин, голова Ради ветеранів війни та праці Амур-Нижньодніпровського району Анатолій Бондар, голова Ради матерів воїнів-афганців Амур-Нижньодніпровського району.

Голова Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Олексій Пермяков вручив Відзнаки Президента України учасникам бойвих дій в Афганістані і побажав їм здоров’я, миру, добробуту. За вагомий внесок у виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму нагородив Грамотою Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради викладачів курсу «Захист Вітчизни»  КЗО «СЗШ № 26», КЗО «СЗШ № 133» та КЗО «СЗШ № 142».

Відзнаку імені В’ячеслава Бугари, отримали найкращі учні школи за високі моральні якості та активну участь у житті свого закладу, яку за традицією, вручила мати героя Марія Бугара.

Виконувач обов’язків військового комісара Амур-Нижньодніпровського району Олександр Кривородько вручив майбутнім захисникам Вітчизни приписні свідоцтва.

Переможці змагань з допризивної підготовки юнаків отримали свої нагороди та грамоти.

Отець Георгій, засновник парашутно-десантного клубу «Батя», вручив посвідчення членів клубу 6 юним десантникам.























































25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su