ПРАВОВА ОСВІТА


12.04.2016



«Пісні, народжені в АТО»

За ініціативи бійців із зони проведення антитерористичної операції, підтримки голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка та громадської спілки «Дніпропетровська обласна асоціація об’єднань учасників АТО» у Дніпропетровській області у травні 2016 року відбудеться фестиваль авторскої пісні «Пісні, народжені в АТО».

Протягом місяця журі визначить 25 найкращих авторських пісень, народжених в зоні АТО, а їх виконавці представять свої пісні на гала-концерті у травні.

Гала-концерт першого українського фестивалю пісень, який стане традиційним і проходитиме щорічно, у місті Дніпропетровську відбудеться  21 травня у літньому театрі парку ім. Т.Г. Шевченка.

Організатори заходу запрошують взяти участь всіх бажаючих бійців АТО та військових волонтерів зі всієї України. Заявку на участь у пісенному фестивалі приймаються до 20 квітня на офіційному сайті проекту atofest.org та на сторінці у Facebook. Там можна прослухати композиції виконавців, які вже пройшли реєстрацію. Твори усіх учасників відбору представлять на сайті.

Відвідати фестиваль, почути вірші покладені на музику про мирне майбутнє, любов та чоловічу дружбу – переживання, спогади та надії захисників України, запрошуються всі дніпропетровчани та гості міста.



Амур-Нижньодніпровський районний
військовий комісаріат м. Дніпропетровська




25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su