ПРАВОВА ОСВІТА


05.05.2016



Про урочистий прийом головою районної у місті ради ветеранів війни

Сьогодні, напередодні святкування 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у залі засідань районної у місті ради відбулась традиційна урочиста зустріч голови Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Олексія Пермякова з ветеранами війни.

«Безсмертний подвиг переможців – захисників і визволителів, героїв фронту та тилу у Другій світовій війні ніколи не буде забутим. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління в ім’я перемоги над нацизмом - істинний приклад патріотизму і орієнтир для наступних поколінь. Молоде покоління пишається своїми прадідами, дідами та батьками» - відмітив Олексій Пермяков.

Незважаючи на свій поважний вік, багато ветеранів, які є членами первинних ветеранських організацій району, ведуть активний спосіб життя, беруть участь у заходах пов'язаних з героїко-патріотичним вихованням підростаючого покоління та молоді. Беруть посильну участь у вирішенні питань соціального захисту нужденних категорій населення.

За високу відповідальність, значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху, збереження та примноження славних традицій району та з нагоди відзначення в Амур-Нижньодніпровському районі 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, головою районної у місті ради ветеранам вручено подяки, а також подарункові набори.















































25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su