ПРАВОВА ОСВІТА


26.05.2016



Про організацію дозвіллєвого обслуговування людей похилого віку

Важливу роль у житті непрацездатних мешканців району відіграє територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Як відомо, робота соціальних працівників потребує повної самовіддачі та душевної щедрості. Колектив районного терцентру саме так і  працює.

Опікується територіальний центр, також, і змістовним дозвіллям своїх підопічних, їх участю у громадському житті. Створюються умови для повноцінного спілкування одиноких людей, людей похилого віку, інвалідів та громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

Для громадян, які обслуговуються відділеннями терцентру, стало традицією брати участь в урочистих заходах до державних свят та пам’ятних дат, в благодійних обідах. Керівництвом та штатними працівниками організовуються вітання з концертними програмами та пригощаннями, народні гуляння за участю театру-студії «Нас не старять роки...». До речі, колектив якого також складається з підопічних. Проводяться оглядові тематичні зустрічі, конкурси, бесіди. В територіальному центрі постійно працює бібліотека та виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва, експонати якої виготовлені руками, знов ж таки, самими підопічними.

Цього разу, 25 травня 2016 року, для підопічних відділення денного перебування, проведено екскурсію по місту з відвідуванням Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д. І. Яворницького.

Цікава прогулянка по місту залишила у людей поважного віку, як завжди, лише приємні та позитивні враження.













25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 7
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su