ПРАВОВА ОСВІТА


30.03.2012

ВІД ШКІЛЬНОГО ТУРНІРУ – ДО ЄВРО - 2012

Нинішній рік для любителів футболу, безумовно, особливий - адже буквально через два місяці в Україні стартує чемпіонат Євро 2012 - спортивна подія світового масштабу.
Відчути себе причетними до великого футболу цієї весни змогли і старшокласники Амур-Нижньодніпровського району, які взяли участь у відбіркових матчах обласного турніру Національного Кубка шкільного футболу, який в цьому році проводиться вперше і приурочений до європейського чемпіонату.
В кінці березня на стадіоні СШ№142 відбулася фінальна частина районних змагань. Всього за право участі у міському турнірі змагалися команди 22 шкіл району, у фінальну частину вийшли збірні СШ №8, 57, 115 і 68.
Незважаючи на сильний вітер і досить прохолодну погоду в день проведення змагань, хлопцям на полі зовсім не було холодно - за їх власним зізнанням, їх зігрівали спортивний азарт і бажання обіграти суперників. В результаті, набравши найбільшу кількість очок, переможцем стала команда середньої школи №115.
Урочисте нагородження призерів змагань пройшло в спортзалі СШ№ 142. Після виконання державного гімну України перед школярами виступили почесні гості турніру - депутат Дніпропетровської міської ради Андрій Попов та депутат районної у місті ради Назарій Постольник, який очолює обласний центр "Спорт для всіх".
З вітальним словом до учасників змагань звернулась завідувач відділу освіти району Людмила Темченко. «Нинішній рік оголошено в Україні роком спорту та здорового способу життя, - сказала хлопцям Людмила Темченко, - Тому чудово, що ви тренуєтеся в шкільних секціях і спортивних школах, прагнучи бути здоровими і сильними, а наше завдання - дати вам можливість удосконалюватися в будь-яких видах спорту. І нинішній турнір дарує хлопчикам, які люблять футбол, унікальний шанс випробувати свої сили на рівні країни і поборотися за головний приз Національного Кубка шкільного футболу - 25 квитків на фінал Євро-2012. Але, у будь-якому разі, всі без винятку учасники шкільних турнірів, незалежно від результатів своєї гри, відчують себе частиною футбольного чемпіонату Європи, його безпосередніми гравцями!»
У свою чергу, Назарій Постольник під час церемонії нагородження зазначив, що сам веде здоровий і активний спосіб життя і дуже радий, що серед сучасної молоді все більше тих, хто вважає за краще проводити час, не сидячи за комп'ютером, а займаючись на стадіонах і в спортзалах.
Спортивне свято продовжив виступ команди з аеробіки СШ №142, яка існує вже більше семи років і неодноразово ставала призером районних і міських змагань. Варто відзначити, що запальні танці та акробатичні трюки дівчат в стильних камуфляжних вбраннях помітно зацікавили юних футболістів.
Нарешті, настав кульмінаційний момент: депутат Дніпропетровської міськради від Партії регіонів Андрій Попов (до речі, сам у минулому - професійний футболіст), вручив подарунки капітанам чотирьох команд - по футбольному м'ячу з символікою Євро-2012, а всім учасникам змагань - почесні грамоти та календарі на нинішній рік від Партії регіонів.
- Знаю з особистого прикладу, що спорт формує характер, - сказав Андрій Вікторович, вітаючи переможців. - І, як правило, люди, які займаються спортом, краще за інших розуміють, що таке дисципліна, сила волі і які неймовірні зусилля часто потрібно докласти, щоб досягти успіху. І я вірю, що саме за такими цілеспрямованими і працьовитими хлопцями, які знають ціну перемоги - майбутнє нашої держави.
Всі учасники і вболівальники були вдячні організаторам змагань, якими виступили відділ у справах сім'ї, молоді і спорту і відділ освіти районної у місті ради, а також за підтримку розвитку шкільного футболу в районі депутатами від Партії регіонів.
Обласний фінал футбольного турніру відбудеться наприкінці квітня в місті Синельниково. Всього в змаганнях Національного Кубка шкільного футболу візьмуть участь більше 300 тисяч українських старшокласників



На школьном стадионе шла активная борьба


Выступление команды по аэробике СШ№142 покорило юных футболистов


Андрей Попов поздравил победителей – команду СШ№115


Андрей Попов и Назарий Постольник с капитаном выигравшей сборной Владиславом Пономаренко


Участников и гостей праздника приветствует заврайоно Людмила Темченко









25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su