ПРАВОВА ОСВІТА


21.04.2013



    20 квітня 2013 року більше 6 тисяч амурчан взяли участь в організованих суботниках на території Амур-Нижньодніпровського району до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища.
В рамках щорічної масштабної акції «За чисте довкілля» взяли активну участь спеціалісти управлінь, відділів та служб районної у місті ради, депутати районної у місті ради, трудові колективи 53-х підприємств району, працівники КП «ЖЕП», учні навчальних закладів району. Не осторонь залишились і жителі мікрорайонів.
В цей день організовано суботники на території парка Кірова,
Алеї 90-річчя від дня заснування Амур-Нижньодніпровського району по Донецькому шосе, Набережній по вул. Шолохова, Сквері по вул. Каруни, біля військових поховань і пам’ятників загиблим воїнам.
Площа упорядкованих в цей день територій парку, скверу, алеї, прибудинкових територій склала 50,2 га. Кількість посаджених дерев – 150, кущів – 100, а площа нових газонів та квітників – 0,6 га. Протяжність очищених від сміття берегів річки - 0,7 км., а загальна протяжність прибраних від сміття доріг склала 2,5 км. Також, ліквідовано 3 несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ.
«Сьогодні зроблено великий обсяг робіт по району і цю роботу буде продовжено. Нажаль, низький рівень культури мешканців свідчить про те, що  навіть комунальники не встигають прибирати територію району. Усім нам варто навчитися не лише критикувати, а й разом працювати. Основна мета таких заходів – не тільки приведення у порядок території, а й виховання у жителів нашого району шановливого ставлення до місць відпочинку та проживання. А для цього не обов’язково ходити та збирати сміття. Достатньо – просто не смітити», - відмітив заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів Сергій Медведовський.

Алея 90-річчя






Сквер Т.Г. Шевченка по вул. Передовій

Парк Кірова


Набережна по вул. Шолохова

Парк «Живих і мертвих» по вул. Вітчизняній





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su