ПРАВОВА ОСВІТА


11.10.2013




Професійно-технічне училище № 2 м. Дніпропетровська відсвяткувало 90-річний ювілей


    Сьогодні, 11 жовтня, у приміщенні професійно-технічного училища № 2 м. Дніпропетровська відбулись урочистості з нагоди 90-річчя від дня створення учбового закладу.
Голова Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради Ганноченко Олександр Анатолійович привітав професорсько-викладацький склад та студентів з ювілеєм: «За цей час професійно-технічний заклад закріпився в плеяді учбових закладів якісної освіти, що здійснює підготовку висококваліфікованих робітників металургійних та машинобудівних підприємств області. За роки існування закладу підготовлено більше 35 тисяч спеціалістів за кваліфікаціями, що мають високий попит на ринку праці та затребувані сучасним суспільством». Побажав присутнім, щоб робота приносила радість і усвідомлення того, що вона значима в інноваційній економіці Дніпропетровщини, а подальші десятиліття їхньої діяльності, стали яскравими сторінками нашої загальної історії.
Багато гостей зібралось у святковому залі – керівники та представники провідних підприємств міста. В цей святковий день, директору ПТУ № 2 Зінченку Василю Григоровичу, за багаторічну плідну працю в галузі освіти, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення ефективного виконання поставлених завдань і з нагоди 90-ї річниці від дня створення професійно-технічного училища № 2 м. Дніпропетровська вручено Почесну грамоту Дніпропетровської міської ради. Викладачі закладу нагороджені грамотами голови Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради.




























25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su