ПРАВОВА ОСВІТА


07.11.2013



На Дніпропетровщині щирі вітання отримали ветерани служби Міндоходів

Кожна служба має свої добрі традиції, які десятиліттями закладаються сумлінною працею ветеранів служби. Відзначення заслуг ветеранів, повага до їх труда – обов’язок сьогоднішніх співробітників служби.
Саме тому 22 жовтня 2013 року міністром Міністерства доходів і зборів України Олександром Клименко було затверджено наказ про день вшанування ветеранів служби, який відмічається 30 жовтня.
В цей день їх було запрошено до Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області на зустріч з керівництвом та для привітання в цей святковий день. Заступник начальника Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області Ігор Ломака особисто привітавши ветеранів, зачитав поздоровлення від імені начальника Головного управління Міндоходів в області Вадима Куслія. У своєму привітальному листі Вадим Олександрович Куслій висловив ветеранам вдячність за роки роботи, віддані чесній та відповідальній праці в органах Міндоходів, за неоцінимий професійний досвід та оптимізм, який вони передали сьогоднішнім співробітникам Міндоходів. Вадим Куслій щиро побажав ветеранам здоров’я, довголіття та незгасимої енергії.
Під час бесіди ветеранів ознайомили зі змінами, які сталися у службі за останній рік, розповіли про питання, якими щодня займаються співробітники Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області. Провели до стенду, на якому відображено участь ветеранів у сьогоденній службі. Фотографії нагороджень та свят, на які запрошувались ветерани, вручення нагород та грамот за спортивні досягнення під час проведення традиційної Спартакіади. Ігор Ломака наприкінці зустрічі побажав ветеранам служби Дніпропетровської області позитивних емоцій і міцного здоров’я, щоб ще багато років брати участь у повсякденній роботі та святкових заходах органів Міндоходів області.

Прес-служба Головного управління Міндоходів
у Дніпропетровській області





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su