ПРАВОВА ОСВІТА


28.11.2013



Про Євроінтеграцію


Сьогодні, одним з актуальних питань, що хвилює, й політиків, й простих українців – питання євроінтеграції.
По всій Україні тисячі прихильників, що позитивно ставляться до вступу країни до Європейського союзу та противників євроінтеграції України проводять мітинги та євромайдани.
Так, для роз’яснення рішення керівництва держави з цього питання, а також, для обговорення Євроінтеграційних процесів України в трудових колективах підприємств, установ, організацій районів міста, в закладах охорони здоров’я, закладах освіти проводяться зустрічі та «круглі столи».
«Украинская власть последовательно реализует курс на повышение качеств жизни граждан до уровня евростандартов. Приостановка подготовки к подписанию Соглашения об ассоциации с Евросоюзом продиктована намерением Правительства добиться более выгодных условий, выполнение которых не привело бы к социально-экономическому краху в Украине. Решение Правительства взять паузу не является политическим, оно было принято в результате анализа торговых отношений между Украиной и Россией и реалистичной оценки тех экономических проблем, которые возникают с момента подписания соглашения в отсутствие предложений от ЕС по компенсации потерь. Партия Регионов считает, что курс Украины на евроинтеграцию не имеет альтернативы. В то же время, Украина должна иметь достаточный экономический ресурс для этого соглашения и минимизации рисков» - зазначила Ольга Федорівна Мешко, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на зустрічі з колективом.







25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su