ПРАВОВА ОСВІТА


18.05.2014



Про заходи до Міжнародного дня сім’ї та Міжнародного дня захисту дітей

Відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН від 20 вересня 1993 року запроваджено Міжнародний день сім’ї, який святкується щороку 15 травня. Встановлення цього дня покликане об’єднати родини всього світу та звернути увагу громадськості різних країн до багатьох проблем сім’ї. З того часу на державному рівні розглядаються проекти, орієнтовані на сім'ї, проводяться дискусії з проблем сім’ї, конференції та фестивалі.
17 травня 2014 року у парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка проведено вже традиційні головні сімейні старти року – «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Міські змагання є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю.  Фестиваль організовано управлінням у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Від Амур-Нижньодніпровського району взяли участь дві багатодітні сім’ї. Згідно з програмою спортивного свята проведено різноманітні конкурси та змагання. В результаті, у фітнес-конкурсі, мама з багатодітної сім’ї Любезна О.П. отримала найбільшу кількість балів та посіла 1-ше місце, отримавши подарунковий сертифікат занять фітнесом. Сім’я Петросян отримала диплом сім’ї, яка найшвидше впоралася із комплексом завдань. Призери змагань отримали грамоти. Наприкінці спортивного всі учасники змагань отримали цінні та солодкі подарунки.
Управлінням-службою районної у місті ради організовано поздоровлення вихованців комунального закладу соціального захисту притулок для дітей «Барвінок» Дніпропетровської міської ради з врученням подарунків.
До Міжнародного дня сім’ї міським комунальним закладом культури «Централізована система бібліотек для дітей» для молодших читачів проведено свято «Веселкове дитинство», літературну годину «Україна дитинства – країна добра». У приміщеннях бібліотек-філіалів району проведено виставки творчих робіт «Дитячих рук прекрасне вміння». Було здійснено мандрівку «Хай сонцю і квітам всміхаються діти» та представлено презентацію «Щасливе дитинство».
Щороку в Україні 1-го червня проводяться різноманітні заходи до Міжнародного дня захисту дітей, що підкреслюють увагу до дитячих прав і до формування гармонійно особистості. Традиційними стали доброчинні акції, нагороди, призи. Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді районної у місті ради заплановано привітання зі святом дітей з особливими потребами, що брали участь у районному фестивалі «Крізь терени до зірок». Заплановано проведення тематичних заходів у пришкільних таборах з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів району, а також  відвідування дітьми, які виховуються у прийомних сім’ях, проведення виставок. Вже традиційно, відбудеться святкове засідання клубу «Родинне коло».
За ініціативою районної організації Товариства Червоного Хреста України для дітей пільгових категорій заплановано відвідування Дніпропетровського Державного цирку та кінотеатру «Правда-кино».










25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su