ПРАВОВА ОСВІТА


02.06.2014



Про районне свято до Дня захисту дітей


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань й прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.
В цей день, 1 червня 2014 року, проведено ряд культурно-масових заходів для дітей Амур-Нижньодніпровського району: на майданчику  комунального позашкільного навчального закладу  «Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Дніпропетровської міської ради для дітей району проведено свято. На свято завітали багатодітні родини, які мешкають в районі (10 сімей, в яких виховуються 35 дітей) і для яких було проведено конкурс малюнку на асфальті. Сектором з питань сім’ї, молоді та спорту районної у місті ради нагороджено переможців цінними подарунками.





Творчі колективи районного будинку творчості дітей та юнацтва, а також центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді, підготували яскраву концертно-розважальну програму.

Цікавою родзинкою свята стали різноманітні майстер-класи з петриківського розпису, паперопластики, виготовлення народної іграшки.

Подарунком для батьків та дітей стала прем'єра вистави «Муха-Цокотуха», яку показали юні актори театрального гуртка «Маленька країна» (ЦХЕТУМ).

> Завершилося свято створенням різнобарвного колажу на асфальті «Діти  за мир в Україні!»
Управлінням-службою у справах дітей та сектором з питань сім’ї, молоді та спорту районної у місті ради організовано поздоровлення вихованців комунального закладу соціального захисту притулок для дітей «Барвінок» Дніпропетровської міської ради та обласного комунального закладу «Будинок дитини № 2» м. Дніпропетровська з врученням подарунків. Вихованці закладів підготували для гостей концерт .










Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді районної у місті ради проведено привітання зі святом дітей з особливими потребами, що брали участь у районному фестивалі «Крізь терени до зірок». Цього року фестиваль проходив за напрямком образотворчого мистецтва за темою «Світ навколо мене». У фестивалі взяли участь 26 дітей. На базі ЦСССДМ АНД влаштовано виставку робіт учасників фестивалю. Всіх учасників фестивалю урочисто відзначено на святі «Останнього дзвоника» на базі загальноосвітніх навчальних закладів району.



Проведено тематичні заходи у пришкільних таборах з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів району.

Відбулось святкове засідання клубу «Родинне коло».
Міським комунальним закладом культури «Централізована система бібліотек для дітей» для молодших читачів проведено свято «Веселкове дитинство», літературну годину «Країна дитинства – країна добра». У приміщеннях бібліотек-філіалів району відбулись виставки творчих робіт «Дитячих рук прекрасне вміння», мандрівки «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».
З нагоди Дня захисту дітей, на базі спортивного клубу «Фалькон» проведено традиційне спортивне свято для дітей «Амурские соколы» на Набережній ж/м «Сонячний». За результатами проведених змагань учасники відмічені грамотами.

За ініціативою районної організації Товариства Червоного Хреста України для дітей пільгових категорій заплановано відвідування Дніпропетровського Державного цирку.







25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su