ПРАВОВА ОСВІТА


22.08.2014



Про заходи щодо відзначення в Амур-Нижньодніпровському районі Дня Державного Прапору та Дня незалежності України


Відповідно до розпорядження голови районної у місті ради
від 15.09.2014 № 89-р «Про підготовку та відзначення в Амур-Нижньодніпровському районі державних свят – Дня Державного Прапора України та  Дня незалежності України» затверджено План заходів.
Підготовка до державних свят розпочалася з проведення загальноміського суботника 16 серпня 2014 року. Проводився благоустрій та санітарна очистка території прилеглої до пам’ятних місць району.
22 серпня 2014 року в загальноосвітніх навчальних закладах району відбулось урочисте підняття Державного Прапору України. Проведено покладання квітів до пам’ятних знаків і пам’ятників видатним особистостям українського державотворення за участю керівництва району, депутатів міської та районної у місті рад та громадськості району.
Протягом тижня в закладах освіти району для учнів проводиться ряд тематичних заходів: урочисті лінійки пам’яті,  виховні години, круглі столи, конкурси малюнків та рефератів, вікторини, тематичні художні виставки у шкільних бібліотеках, тощо.
22 серпня 2014 року відбулась святкова зустріч «Розквітай Україно – прекрасна та сильна…» для підопічних територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті ради до Дня незалежності України. На зустрічі підопічні відмітили, що ми маємо всі підстави пишатися тим, що наша батьківщина мала славні періоди історії, справді легендарних героїв, мужньо пережила найважчі випробування і не скорилась. Ми гордимося тим, що Україна ніколи не поневолювала інші народи, але й захищала себе від ласих на чуже добро близьких та далеких сусідів. Протягом тижня відбудеться вручення продуктових наборів гостро потребуючим терцентру.










У комунальному позашкільному навчальному закладі «Будинок творчості дітей та юнацтва» Дніпропетровської міської ради проведено свято «Ми діти твої, Україна!». В урочистостях взяли участь учні шкіл району, батьки, вчителі. Завершилося свято виготовленням вітальних листівок.






Також у  цей день, на базі районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровського міського управління юстиції відбулось поздоровлення молодят, що беруть шлюб центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді районної у місті ради.
Традиційно, до Дня Державного Прапору України, у місті відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, в якій візьме участь делегація від району.
23 та 24 серпня 2014 року відбудуться заходи, присвячені Дню незалежності України, на площі біля будівлі облдержадміністрації.




25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su