ПРАВОВА ОСВІТА


03.12.2014



До Міжнародного дня інвалідів

Щороку, 3 грудня, вся світова громадськість відзначає Міжнародний день інвалідів, засвідчуючи цим те, що громадяни з особливими потребами, обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, турботи, підтримки та милосердя. Територіальний центр став опорою багатьом громадянам з обмеженими можливостями. Міжнародний день інвалідів, ініціатором якого стала Організація Об'єднаних Націй, щорічно відзначають 3 грудня.
Так, 3 грудня 2014 року у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Амур-Нижньодніпровської районної у місті Дніпропетровську ради для підопічних терцентру проведено урочисту зустріч «Життя – це боротьба та перемога…» з концертно-розважальною програмою та благодійний обід за спонсорські кошти.
Зі словами вдячності за важливі і добрі справи в нелегкому житті людей з обмеженими фізичними можливостями та за активну життєву позицію звернулись до присутніх директор територіального центру Ольга Мешко, директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді районної у місті ради Наталія Александрова, а також, голова Ради ветеранів війни та праці Амур-Нижньодніпровського району м. Дніпропетровська Ольга Лепіна.

















Також в рамках проведення заходів до Міжнародного дня інвалідів 26 та 27 листопада територіальним центром проведено благодійну акцію з надання перукарських послуг інвалідам району «Гарна зачіска-гарний настрій» із залученням майстрів-перукарів учбового центру «Серж і Наталі».
З 01 по 12 грудня 2014 року територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та управлінням праці та соціального захисту населення районної у місті ради інвалідам району вручаються продуктові набори.
Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді районної у місті ради на базі районного територіального центру, традиційно, проведено районний тур інтелектуальної гри для осіб з особливими потребами «Віват, ерудите!» з врученням подарунків.




25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su