ПРАВОВА ОСВІТА


11.12.2014



В Амур-Нижньодніпровському районі відкрито меморіальну дошку пам’яті

11 грудня 2014 року за ініціативою рідних, друзів та адміністрації школи відкрито меморіальну дошку пам’яті випускнику ССЗШ № 142 солдату Ніконову Павлу Сергійовичу, десантнику 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади, який загинув 14 червня 2014 під час заходу на посадку літака «ІЛ-76» в аеропорту Луганськ.
На відкритті дошки пам’яті були присутні учні і вчителі школи, друзі, рідні та близькі Павла Ніконова, керівництво району.
Зі вступним словом до присутніх звернувся заступник голови районної у місті ради Владислав Алексєєв: «До недавнього часу ми знали про війну з підручників історії, фільмів та розповідей ветеранів. Згадували про війну в минулому часі, і навряд чи коли-небудь могли собі уявити, що будемо не тільки свідками бойових дій на сході України, а й деякі – учасниками. Вшанування пам’яті людей, які віддали своє життя за державу – це наш обов’язок. І сьогодні ми зібрались віддати дань справжньому патріоту, який самовіддано вступив до ряду захисників Вітчизни. Вічна пам’ять герою!». Подякував батьків хлопця за те, що виховали героя України.
Також до присутніх звернулась директор школи загиблого героя Людмила Хмеленко. Багато слів, пронизаних болем, скорботою було сказано на честь загиблого солдата, якого посмертно нагороджено орденом «За Мужність» Ш ступеня.
Право урочисто відкрити меморіальну дошку пам’яті було надано начальнику 4-го відділення Амур-Нижньодніпровського районного військового комісаріату м. Дніпропетровська Владиславу Шарамок та п’ятикласниці цієї школи. Прозвучав Державний Гімн України. Присутні вшанували пам’ять про героя хвилиною мовчання.











25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su