ПРАВОВА ОСВІТА


27.02.2015
 


Про проведення районного фестивалю самодіяльної творчості ветеранів та підведення підсумків конкурсу на кращу районну первинну організацію ветеранів України 

27 лютого 2015 року у приміщенні міського комунального закладу культури та мистецтв «Дніпропетровська школа української культури та мистецтв імені Олеся Гончара» за ініціативою Дніпропетровської обласної та міської рад ветеранів України відбувся заключний концерт переможців конкурсу самодіяльної творчості ветеранів Амур-Нижньодніпровського району. Фестиваль проведено в рамках відзначення 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років із залученням широкої ветеранської громадськості. Кращі номери художньої самодіяльності і роботи з прикладної творчості відбирались на заключний концерт.
У заході взяли участь театр-студія «Нас не старять роки», який створений у квітні 2009 року на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті ради, театр естради «Улыбка» районного будинку творчості дітей та юнацтва, учні шкіл району, вихованці школи культури та мистецтв імені Олеся Гончара, а також клубу школярів за місцем проживання «Джерело» філії Амур-Нижньодніпровського району комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр» Дніпропетровської міської ради. Присутність серед глядачів учнів району стало втіленням зв’язку поколінь та спадкоємності, продовження традицій любові до України та рідного району.
У виставці прикладної творчості взяли участь первинні організації ветеранів України ПАТ «Дніпровагонрембуд», ж/м «Лівобережний», «Старожитня Кам’янка», «Калинівська» та територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті ради.
В номінації «Хоровий спів», диплом лауреата I ступеня отримав Хор ветеранів війни та праці «Амурчани» Амур-Нижньодніпровського району, який в цьому році відсвяткує вже 22 роки від дня його створення. За підсумками проведення завершального фестивалю для переможців визначено 3 призові місця: І місце - первинна організація ветеранів України «ж/м Фрунзенський-2» (голова Лопаткіна Л.П.), П місце - первинна організація ветеранів України «Старожитня Кам’янка» (голова - Чайкіна Т.І.) та Ш місце - первинна організація ветеранів України ж/м «Лівобережний» (голова - Єрьоміна А.П.). 
За підтримки виконкому Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради переможці нагороджені грамотами та цінними подарунками. Всі учасники концерту та виставки отримали пам’ятні сувеніри. 
В урочистому нагородженні переможців фестивалю взяв участь заступник голови районної у місті ради Владислав Алексєєв, який подякував ветеранам за їх активну життєву, громадянську позицію та за те, що вони наповнюють повноцінним змістом життя багатьох людей літнього віку, а також побажав життєвих сил на багато-багато років вперед. 
Районна організація ветеранів війни та праці Амур-Нижньодніпровського району (голова – Лепіна О.М.) вдячна депутатам міської ради, помічникам Народного депутата України Максима Курячого Кєда Н.В. та Пашковському І.Г., виконкому Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради, відділу освіти, управлінню праці та соціального захисту населення, територіальному центру районної у місті ради за підтримку, допомогу в підготовці та участь у святі.









25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su