ПРАВОВА ОСВІТА


10.03.2015



Спільні заходи з волонтерами        

За оцінками Агентства ООН у справах біженців кількість внутрішньо переміщених  осіб зі Східних регіонів  України  перевищила мільйон чоловік. Значна їх кількість проживає у Дніпропетровській області. Ці люди проходять справжнє випробовування долею, але  у надважкій ситуації невизначеності, маючи соціальні, матеріальні та особисті проблеми, знаходять  в собі сили починати життя заново, на новому місці, з новою роботою. Звичайно, їм допомагають як можуть волонтери, державні  структури та  доброчинні організації, але  задля реальної допомоги потрібно всі зусилля об'єднати у системному підході.
Лівобережний районний центр зайнятості м. Дніпропетровська ставить своїм первинним завданням якнайскоріше працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. В цьому  напрямку центр зайнятості розпочав співпрацю  з різними громадськими та волонтерськими організаціями, зокрема з Всеукраїнським благодійним фондом “Горєніє”.
Так, 5 березня 2015 року, у приміщенні Лівобережного рцз м. Дніпропетровська відбулася зустріч переселенців з представниками благодійного фонду. Учасники заходу отримали корисну інформацію з різних аспектів працевлаштування, а саме про сучасні умови прийому на роботу, соціальні гарантії, права та обов'язки робітників  та роботодавців. Цікаво було дізнатись також про працевлаштування інвалідів, вагітних жінок та інших соціально - незахищених категорій населення.
Всеукраїнський фонд “Горєніє” протягом 10 років роботи  має місію щодо підтримки  інтересів саме соціально-незахищених громадян, надаючи допомогу в захисті їх конституційних прав.
Наприкінці  зустрічі всі бажаючі отримали відповіді на свої питання, деяким учасникам була надана індивідуальна консультаційна допомога. Спеціалісти центру  зайнятості та безробітні сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Відділ активної підтримки безробітних
Лівобережного РЦЗ м. Дніпропетровська




25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su