ПРАВОВА ОСВІТА


25.08.2015



Про проведені заходи щодо відзначення Дня Державного Прапору України та Дня незалежності України


Традиційно, до Дня Державного Прапору та Дня незалежності України, у місті проведено обласні, міські та районні заходи.

Підготовка до державних свят розпочалася з проведення загальноміського суботника 15 серпня 2015 року. Організовано роботу щодо забезпечення розміщення державної символіки на головних магістралях району та в місцях проведення урочистостей і масових заходів.

23 серпня 2015 року проведено урочисту церемонію підняття Державного прапора України на площі перед будинком обласної державної адміністрації. 24 серпня 2015 року – відбулись урочистості біля пам’ятника молодому Тарасу Шевченку по вул. Леніна та покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка на Монастирському острові.

В цей день у місті Дніпропетровську вшановано пам’ять про загиблих за свободу й незалежність України хвилиною мовчання, проведено акцію «Прапор  у твоєму вікні».

Після офіційних заходів всі бажаючі мали можливість відвідати фестивалі та ярмарки, концерт у парку Шевченка «Блюз за Україну».

Відповідно до розпорядження голови районної у місті ради від 27.07.2015 № 104-р «Про підготовку та відзначення в Амур-Нижньодніпровському районі державних свят – Дня Державного Прапора України та  Дня незалежності України» відбулись районні заходи. 20 серпня 2015 року у приміщенні районної у місті ради відбувся єдиний День інформування населення «Двадцять четверта річниця незалежності України, День Державного Прапора України».

Напередодні державних свят у територіальному центрі відбулась урочиста зустріч для підопічних «Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину» з концертно-розважальною програмою, чаюванням та вручено продуктові набори.





Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді районної у місті ради, в рамках реалізації районної програми «РоДоВіД», на базі Амур-Нижньодніпровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровського міського управління юстиції у Дніпропетровській області, проведено поздоровлення молодят з реєстрацією шлюбу. Вручено пам’ятний подарунок.

24 серпня 2015 року до погруддя Т.Г. Шевченку по вул. Передовій відбулось покладання квітів. У КЗО «СШ № 134», КЗО «ССЗШ « 142» та БТДЮ проведено Годину пам’яті «Дякую Боже, тобі, за Вкраїну Милу і рідну мою Батьківщину». Присутні вшанували пам’ять загиблих земляків в АТО.






25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su