ПРАВОВА ОСВІТА


22.10.2015



Шановні мешканці міста Дніпропетровськ!

В осінньо-зимовий період значно збільшується кількість пожеж. При зниженні температури повітря на вулиці власники житла починають використовувати для обігріву свого помешкання саморобні електроприлади з відкритими нагрівальними елементами та газові плити. Це призводить до пожежі, а нерідко, у страшних муках в опікових центрах помирають самі винуватці трагедій. Експлуатація пічного опалення з порушеннями пра-вил пожежної безпеки також стала справжньою бідою.

Тож, пожежно-рятувальна служба міста Дніпропетровськ нагадує, що суворе дотримання правил пожежної безпеки є запорукою Вашого благополуччя. Щоб не трапилося лиха, своєчасно очищуйте димоходи від сажі, не використовуйте для розпалювання пічок легкозаймисті речовини, не залишайте доглядати за пічним опаленням дітей! Пояснюйте малечі, як вберегтися від біди, ніколи не доручайте їм наглядати за печами, що топляться, не залишайте наодинці з увімкненими електрообігрівачами.

Не перевантажуйте електромережу, вмикаючи одночасно кілька потужних побутових електроприладів та використовуйте тільки калібровані запобіжники.
Пам’ятайте! Ваша безпека залежить лише від Вас самих. І це не гасло, це життєва необхідність. Будьте обачними, бережіть національне багатство України, своє життя і майно від вогню.

Дніпропетровське міське управління
Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області






25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su