ПРАВОВА ОСВІТА


25.10.2015



Про заходи до 72-ї річниці визволення міста Дніпропетровська

Сьогодні, з нагоди 72-ї річниці визволення Дніпропетровська у Другій Світовій війні, за участю ветеранів війни, керівництва області, міста, районів, представників ветеранських організацій, профспілок та релігійних громад,  керівників силових структур, громадськості відбулось покладання квітів до монумента «Вічна Слава». Присутні вшанували загиблих у війні хвилиною мовчання. Добра пам’ять про яких, завжди буде жити в наших серцях.

В Амур-Нижньодніпровському районі, протягом тижня проведено ряд заходів. У приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної у місті Дніпропетровську ради для підопічних проведено урочисту зустріч «Слава захисникам України».

Традиційно, до військового поховання у сквері Т.Г. Шевченка по вул. Передовій, відбувся урочистий мітинг та покладання квітів до військового поховання у сквері Т.Г. Шевченка по вул. Передовій за участю ветеранів війни, учасників антитерористичної операції, керівництва району. До пам’ятних місць району учні шкіл поклали квіти пам’яті.

Напередодні річниці визволення міста Дніпропетровська, учнівське самоврядування відвідали та поздоровили учасників бойових дій.




Також, лідери учнівського самоврядування – члени клубу «Пам’ять» організували для молодших школярів екскурсію до шкільного музею, де розповіли історію визволення Амур-Нижньодніпровського району, рідного міста. Особливо дітей зацікавила розповідь про боротьбу підпільників Амуру з окупантами.


Протягом жовтня-вересня, до цієї дати, у загальноосвітніх навчальних закладах району проводились тематичні заходи: лекції, вечори пам’яті, зустрічі з учасниками партизанського та підпільного руху Дніпропетровщини у роки ІІ Світової війни, виставки тематичної художньої. Проведено екскурсії до Історичного музею ім. Д.І. Яворницького, по місцях бойової слави. Відбулись виставки науково-публіцистичної літератури.

 





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su