ПРАВОВА ОСВІТА


22.11.2015
 


Про заходи до Дня Гідності та Свободи

...Небесна сотня відійшла у вічність... 
«ГЕРОЯМ СЛАВА!»- не пусті слова... 
І пам'ятником хай Вам стане 
Нова країна - сильна та міцна!.. 

Революція Гідності має велике значення у розвитку громадянського суспільства. У цей день українці схиляють голову перед світлою пам’яттю наших співвітчизників, які загинули за свободу, незалежність та територіальну цілісність України. 

Сьогодні, 21 листопада, хвилиною мовчання на Алеї Героїв, мешканці міста вшанували пам’ять загиблих на Майдані. Квіти пам’яті до Пам’ятного знака «Небесної Сотні» поклали керівники області та міста, силових структур, голови районних у місті рад, народні депутати України, учасники революції гідності, члени родин Героїв Небесної Сотні, учасники антитерористичної операції, представники політичних партій, громадських організацій. Під час урочистостей на знак миру діти випустили в небо білих голубів.











20 листопада 2015 року у загальноосвітніх навчальних закладах району відбувся Єдиний урок пам’яті «Тернистий шлях до свободи».

У приміщенні КЗО «НВК № 57» відбувся районний захід, присвячений Дню Гідності та Свободи. Зустріч-реквієм «Життя, закарбоване у вічності», в якому взяли участь волонтери, учасники Євромайдану, учні шкіл району №№ 42, 43, 55.

Протягом листопада у шкільних бібліотеках району оформлено тематичні полиці, книжкові виставки та проведено тематичні заходи в бібліотеках-філіалах району.






25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su