ПРАВОВА ОСВІТА


02.03.2017



Пожежні-рятувальники провели тактичне навчання на базі заводу «AXOR Industry».

2 березня на території заводу «AXOR Industry » пройшли тактичні навчання підрозділів 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, основою метою навчань була поставлена ціль оперативного і своєчасного виведення на свіже повітря працівника заводу, якому не вдалося вийти самостійно з приміщень з сильним задимленням та ліквідація пожежі всередині складу.

За легендою, від працівника закладу, що побачив пожежу та сильне задимлення приміщень, надійшло повідомлення до Служби порятунку “101”. До прибуття першого підрозділу адміністрація заводу самостійно провела евакуацію, проте одного співробітника не вистачало. До місця пригоди  черговим ОДВ (м. Дніпро) було негайно направлено чергові карали державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. По прибуттю до місця виклику, начальником караулу 19-ї державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, було проведено бойове розгортання, організована ланкою ГДЗС розвідка та оцінка обстановки в ході якої встановлено що осередок пожежі знаходиться в складському відділі приміщення. Керівник гасіння пожежі прийняв рішення про направлення ланки ГДЗС на рятування співробітника заводу. Завдяки злагодженим діям пожежних-рятувальників потерпілого було врятовано, проведено рятувальні роботи, евакуйовано на свіже повітря з подальшою  передачею до карети швидкої допомоги Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. По прибуттю решти пожежно-рятувальних підрозділів 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області було встановлено пожежні автомобілі на зовнішні джерела протипожежного водопостачання та приступили до гасіння умовної пожежі в виробничому цеху складського відділу заводу.






Спільно із рятувальними підрозділами свої дії відпрацювали служби  швидкої медичної допомоги та адміністрація заводу. Від спільних оперативних дій залежить безпека проведення аварійно-рятувальних робіт та швидкість ліквідації надзвичайних ситуацій.





Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у
Дніпропетровській області




07.03.2017
Вітання голови районної у місті ради з Міжнародним жіночим днем
Просмотров: 16
 
06.03.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: небезпека виявлення підозрілих вибухових предметів та застерігає
Просмотров: 5
 
02.03.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: пожежні-рятувальники провели тактичне навчання на базі заводу "AXOR Industry"
Просмотров: 20
 
02.03.2017
Про свято "Весну зустрічаємо! Жінок вітаємо!" для підопічних терцентру
Просмотров: 23
 
02.03.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує
Просмотров: 13
 
01.03.2017
Про скликання позачергової 11-ї сесії Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради VII скликання
Просмотров: 23
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su